Skip to content
Menu
Info Setmanal 29/09/2017

Avui hem començat l’Info parlant del ple municipal de setembre, que va tenir lloc ahir dijous. A l’ordre del dia, amb 12 punts, destacaven dos relacionats amb la proposta de municipalització del servei d’abastiment d’aigua a Ripollet.

I precissament de la municipalització de l’aigua n’hem parlat amb la 1a tinent d’alcalde, Pilar Castillejo (foto), donat que l’Ajuntament ha endegat el procés participatiu previ a la redacció del nou reglament de l’aigua del municipi.

Tot seguit parlarem dels darrers actes celebrats a Ripollet en relació al referèdum de l’1 d’octubre i hem conversat amb el president del PDECAT, Joan Fandos, i membre de la Taula pel sí, de com prevèuen que es desenvolupi la jornada de diumenge.

La segona hora de l’Info l’hem començat parlant del Dia Internacional de la Gent Gran, que es commemora l’1 d’octubre i que a Ripollet se celebrarà amb actes durant tot el cap de setmana. Ens han acompanyat Dolors Vergara de Serveis Socials, Francisca Fernández, del Casal d’Avis i Antonio Giménez i Elena Villaoslada, del Jaume Tuset.

Tot seguit hem conversat amb José Luis Fernández, Silvia Albiñana, Antonio Basalo i María José Galera, del Club de Jubilats i Pensionstes de Ripollet, que també celebra aquest cap de setmana el Dia de la gent gran, però amb un to més reivindicatiu, sense perdre l’oportunitat de continuar reclamant la residència.

I hem acabat parlant del cicle d’activitats Explora el teu parc, que la Regidoria de Medi Ambient i la Casa Natura portarà a terme durant el mes d’octubre, cada dimars i dijous a diferents parcs del municipi.

BUSCAR PER DIA

setembre 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius