Skip to content
Menu
Info Setmanal 22/09/2017

Avui hem començat l’Info parlant del referèndum sobre la independència de Catalunya que està convocat per a l’1 d’octubre. Hem explicat els moviments haguts a Ripollet després de l’actuació policial de dimecres contra la Generalitat i hem escoltat diverses opinions sobre aquest tema.

Tot seguit hem parlat del Dia Sense Cotxes que se celebra avui. I ho hem fet amb el regidor de Mobilitat, Fran Sánchez, qui ens ha explicat les activitats previstes que tindran lloc avui. També hem parlat amb Sonia Lorca, d’Autobusos R. Font, empresa que col·labora en aquesta activitat.

I hem acabat la primera hora del programa conversant amb membres de l’Associació Funcional per la Integració Social, entitat que col·labora amb els actes de la Setmana de la Mobilitat tot realitzant activitats de conscienciació sobre els impediments que es troben a l’espai públic les persones amb mobilitat reduïda.

La segona hora de l’Info l’hem començat parlant amb Elisabet Vázquez, directora de la Biblioteca de Ripollet, perquè ens expliqués les novetats que l’equipament municipal oferirà aquesta nova temporada com, per exemple, els grups de lectura.

Tot seguit hem conversat amb Gemma Rifé (foto), de la Comissió Organitzadora de les Festes de la Tardor, perquè aquest vespre comença la trenta-setena edició d’aquest esdeveniment del barri del Pont Vell i que s’allarga durant tot el cap de setmana.

I hem acabat parlant d’una altra gran festivitat que se celebra a Ripollet: les Festes del Pilar. Marcos Gayán, president del Centro Aragonés, ens explicarà quines seran les activitats programades fins al 12 d’octubre, dia del Pilar.

BUSCAR PER DIA

setembre 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius