Skip to content
Menu
Info Setmanal 06/10/2017

Avui hem començat l’Info parlant de com es va desenvolupar el referèndum d’autodeterminació a Ripollet, el passat 1 d’octubre, i de tot el que ha donat de si aquesta jornada fins el dia d’avui. Ha visitat els nostres estudis Luís Tirado, regidor i portaveu del PSC, una de les formacions que s’ha sumat a la crida sota el lema “Parlem?”.

Tot seguit hem parlat de les Jornades Europees del patrimoni, que se celebren del 6 al 8 d’octubre a 180 municipis d’arreu de Catalunya. A Ripollet, a banda de les portes obertes i les visites guiades, se’n faran tallers i un Escape room. Ens ho ha explicat Elena Vilalta, tècnica de Patrimoni.

La segona hora de l’Info l’hem començat parlant de teatre, amb Mónica López d’Amics del Teatre i directora de l’obra “Alicia al país de les meravelles”, que diumenge, a les 6, es podrà veure al Teatre Auditori.

Tot seguit hem conversat amb Joan Ramón Gordo (foto), president de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell, que aquest vespre presenta la programació del primer trimestre d’aquesta temporada. Un acte que comptarà amb l’actuació de Celtic Groove.

I hem acabat parlant del la III Nit de tapes i nit del comerç que tindrà lloc dissabte, a càrrec de la Unió de Comerciants de Ripollet i dels paradistes del Mercat Municipal.

BUSCAR PER DIA

octubre 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius