Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 22/05/2017

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 550 – data d’emissió: 22-5-2017

  • ANIVERSARIS:    90 anys de l’estrena de dos clàssics del cinema: Napoleón (Abel Gance) i Alas (William A. Wellman). Centenaris de  Robert Bloch i Raymond Burr. 25 anys de la mort de l’actriu Marlene Dietrich. 40 anys de la mort de l’actriu Rita Hayworth.
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films: Personal Shopper (Olivier Assayas) i Déjame salir (Jordan Peele). Films estrenats i no vistos: Dancer, El caso Sloane, Goodbye Berlin; No se decir adiós i Boris sin Béatrice. Repàs cartellera:  Cerdanyola del Vallès; Sabadell, Phenomena, Texas, Verdi, Docs Barcelona. Projecció a les Glòries de Barcelona, rosa de foc. Notícies: Exposició Cartells de cinema de Fernando Albericio. Taula rodona Isaki Lacuesta i Isa Campo.
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obres: L’electe (de Ramon Madaula. Dir.: Jordi Casanovas. Al TeatreAuditori de Ripollet (dia 26). L’holandès errant (opera de Richard Wagner. Dir.: Philip Stolz. Gran Teatre del Liceu). La família Addams (musical d’Andrew Lippa. Muntatge del grup de teatre del Teatre Sant Vicenç de Sabadell). Las personas del verbo. Contra Jaime Gil de Biedma (creació de Joan Ollé, a partir de la figura i obra de Jaime Gil de Biedma. Teatre Lliure de Gràcia). Cúbit (de/dir.: Josep Maria Miró. Espai Lliure). Cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Vallès, Martorell i Barcelona.
  • REPÀS CARTELLERA TEATRAL DE LONDRES (3ª part):   Comentari de la obra Aladdin (musical d’Alan Menken. Lletres de Howard Ashman i Tim Rice (Prince Edward Theatre).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films següents: Napoleó (música d’Arthur Honnegger.3 temes). Alas (versió de Carl Davis. 2 temes). Psicosis (música de Bernard Herrmann. 2 temes).El ángel azul (cançó: Lola,composta per Friedrich Hollander, cantada per Marlene Dietrich). Cançó: Lili Marlene (música de Norbert Schultze; lletra de Hans Leip. Cantada per Marlene Dietrich). Temes sèries TV: Perry Mason (música de Fred Steiner), Ironside  (música de Quincy Jones), The Carol Burnett Show (cançó cantada per Carol Burnett i Rita Hayworth. 1971). The Merv Griffin Show (cançó: I Am Old Fashioned, música de Jerome Kern. Lletra de Johnny Mercer. Cantada per Merv Griffin i Rita Hayworth, 1971). Dels musicals: Aladdin (tema: Friend Like Me (música d’Alan Menken. Lletra de Howard Ashman. Cantat per James Monroe Iglehart. Original Broadway cast, 2014).  The Addams Family (música i lletres. Andrew Lippa. Temes: When You Are an Addams (cantat per tota la companyia) i Live BeforeWe Die (cantat per Nathan Lane i Bebe Neuwirth. Original Broadway cast, 2010). Per si no es tornem a veure (tema La decisió. Autor no facilitat. Original Barcelona cast, 2017). Cançó: No volveré a ser joven (composta i cantada per Joan Manuel Serrat, a partir d’un poema de Jaime Gil de Biedma. Inclosa en la obra: Las personas del verbo. Contra Jaime Gil de Biedma).

BUSCAR PER DIA

maig 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius