Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 15/05/2017

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 549 – data d’emissió: 15-5-2017

  • ANIVERSARIS:  Centenari de l’actriu Celeste Holm. 110 anys de l’estrena a Broadway del musical Fascinating Flora. 40 anys de la mort de l’actriu Joan Crawford.
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obres: Ricard III (de William Shakespeare. Dir.: Xavier Albertí. TNC – Sala Gran). Ivànov (d’Anton Txékhov. Versió lliure i direcció d’Àlex Rigola. Teatre Lliure – Sala Fabià Puigsever). Cartellera: Ripollet, Sant Cugat del Vallès, Sabadell, Viladecans i Barcelona.
  • REPÀS CARTELLERA TEATRAL DE LONDRES (2ª part):   Comentari de les obres: Girls (musical de Gary Barlow i Tim Firth. Dir.: Tim Firth. Phoenix Theatre). Half a Sixpence (musical amb temes originals de David Heneker, amb revisió i nous temes de George Stiles i Anthony Drewe. Llibret de Julian Fellowes. Dir.: Rachel Kavanaugh. Noel Coward Theatre).
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films: Z, la ciudad perdida (James Gray); Alien Covenant (Ridley Scott) i Maravillosa família de Tokio (Yoji Yamada). Films estrenats i no vistos: Bajo el sol; Demonios tus ojos; Dos cólegas al rescate; Guardián y verdugo; Le llamaban Jeeg Robot; Paraiso; Richard, la cigüeña; Salvación; Sarkar 3, Sicixia i Venus: confessions de dones nues. Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Phenomena, Texas, Boliche, Verdi. Notícies: Comença el Festival Internacional de Cinema de Cannes (70 Edició. President del Jurat: Pedro Almodóvar. Menys èxit en la Festa del Cinema).
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari del film Lady Macbeth (William Oldroyd) i de la mini-sèrie Feud (Enemistad) sobre la pèssima relació entre Bette Davis i Joan Crawford quan rodaven ¿Què fue de Baby Jane?
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films següents: Alta sociedad (cançó: Who Wants To Be A Millionaire? (música i lletra de Cole Porter. Cantada per Frank Sinatra i Celeste Holm). Johnny Guitar (tema: idem. Compost per Victor Young. Cantat per Peggy Lee). ¿Què fue de Baby Jane? (cançó: I’ve Written a Letter to Daddy (música de Frank de Vol. Lletra de Bob Merrill. Cantada per Bette Davis). Dels musicals: Bloomer Girl (Música de Harold Arlen. Lletra de E. Y. Yarburg. Tema: The Rakish Young Man with The Whiskers. Cantat per Celeste Holm. Original Broadway cast,1944). Fascinating Flora (compost per Jerome Kern. Temes: Katy Was a Business Girl i Ballooning (Studio cast recording). School of Rock (d’Andrew Lloyd Webber i Glenn Slater. Tema: Finale. (original Broadway cast, 2015). Half A Sixpence (música de David Heneker, amb revisió i nous temes de George Stiles i Anthony Drewe. Temes: Half a Sixpence; Pick Up a Simple Tune i Flash Bang Wallop (original London cast, 2016). Cançó: Under Pressure (del grup Queen).

BUSCAR PER DIA

maig 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius