Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 29/05/2017

EL SETÈ ART DE TALIA  – núm. 551 – data d’emissió: 29-5-2017

  • ANIVERSARIS:   105 anys de l’estrena a Broadway del musical A Winsome Widow. 50 anys de l’estrena del film Descalzos por el parque
  • ESTRENES DE CINEMA:    Crítiques dels films: El caso Sloane (John Madden); Piratas del Caribe: La venganza de Salazar (Joachim Ronning i Espen Sandberg); Nagasaki: recuerdos de mi hijo (Yoji Yamada) i Las películas de mi vida (Bertrand Tavernier). Films estrenats i no vistos: Me casé con un boludo; Las confesiones; El rey de los belgas; Entre los dos; Paula i Wilson.  Repàs cartellera: Ripollet,  Cerdanyola del Vallès; Sabadell, Sant Cugat, Phenomena, Texas, Verdi,Boliche. Projecció film Casablanca al Tívoli amb música en directe. Mostra de Curtmetratges Dr. Mabuse. Propera estrena documental Michelangelo. Notícies: Exposició  David Bowie Is al Museu del Disseny de Barcelona (comentari exposició); edició de sèrie de segells sobreStar Wars feta per Corrreos de Espanya. Palmarès Festival de Cannes.
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obres: Maria del Mar Bonet. 50 anys d’escenaris (al Teatre Auditori de Ripollet, dia 9 de juny). Federico Garcia. El  gran espectáculo sobre Lorca (a partir de textos de Federico Garcia Lorca. Concepció  i direcció: Pep Tosar. Teatre Romea). Ignots  (de/dir.:Ramon Madaula. El Maldà). Per si no es tornem a veure (musical amb llibret i lletres d’Alicia Serrat. Música de Marc Sambola. Dir.: Alicia Serrat. El Maldà). Lucis et Umbrae (Idea de Sergi Buka. Dir.:Xavier Martínez – Teatre Nacional de Catalunya – Sala Petita). Els tres aniversaris (de Rebekka Kricheldorf. Dir.: Jordi Prat i Coll. La Villarroel).  Cartellera: Ripollet i Barcelona. Notícies: S’ajornen a la tardor les estrenes de les obres El club dels poetes morts i El llibertí a càrrec d’Amics del Teatre de Ripollet. Breu repàs a les nominacions als premis Tony de Teatre (entrega 11 de Juny). Repàs musical del musical nominat Dear Evan Hansen.
  • REPÀS CARTELLERA TEATRAL DE LONDRES (4ª part):   Comentari de la obra Dreamgirls (musical de Henry Krieger. Llibret i lletres de: Tom Eyen. Concepció original a Broadway de Michael Bennett. Dir.: Casey Nicholaw. Savoy Theatre).
  • BREU RECORD DE ROGER MOORE mort als 89 anys
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores originals dels films següents: Las películas de mi vida (música de Bruno Coulais, tema: Overture). Touchez pas au Grisby (música de Jack Wiener, 1 tema). Descalzos por el parque (música de Neil Hefti. Lletra de Johnny Mercer. Tema: Barefoot in the Park). Casablanca (música de Max Steiner,breu suite). Vive y deja morir (música de Paul McCartney and the Wings. Tema: Live and Let Die). Dels musicals: Dear Evan Hansen (música i lletres: Benj Pasek i Justin Paul. Temes: Waving Through a Window; For Forever; If I Could Tell Her i You Will Be Found. Original Broadway cast, 2016). Lazarus (música de David Bowie. Tema:Lazarus, cantat per David Bowie). A Winsome Widow (música de Jerome Kern. Lletra de John Golden. Tema: Call Me Flo (cantat per Billie Burke). Gente Bien (musical de La Cubana, a partir de l’obra de Santiago Rusiñol. Tema:Un títol nobiliari. Original Barcelona cast, 2016). Dreamgirls (Música de Henry Krieger.Lletres de Tom Eyen. Temes: Move; Fake Your Way To The Top; Dreamgirls; And I Am Telling You I’m Not Going i Listen (original London cast, 2017)

Nota: El proper dilluns dia 5 de Juny es festa local a Ripollet i Barcelona i no hi haurà programa.

TORNEM EL DIA 12 DE JUNY

BUSCAR PER DIA

maig 2017
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius