Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 12/12/2011
  • Aniversaris: Centenaris de Val Guest, Jules Dassin, Nino Rota. 40 anys estrena mundial La naranja mecànica. 65 anys Steven Spielberg.
  • Estrenes cinema: Comentaris amplis de: La conspiración (Robert Redford), Open 24h (Carles Torras), La fuente de las mujeres (Radu Mihaileanu); Arthur Christmas: operación regalo (Sarah Smith), Attack the Block (Joe Cornish), Rare Exports (Jalmari Helander), Drive (Nicholas Winding Refn), The Artist (Michel Hazanavicius) i La bendición de la tierra (Gunnar Sommersfeldt, 1921). Breu comentari de films previstos estrenar per festes.
  • Estrenes teatre: A Ripollet: El casament dels petitburgesos (Dir. Victor Alvaro). I també: Henry V (Edward Hall) i Jungles (Patrice Thibaud) de Temporada Alta. + Penumbra (Animalario, T. Lliure), En attendant l’inattendu (La Seca-Espai Brossa). Breu comentari d’estrenes de les festes i repàs cartellera completa: Ripollet, Barcelona.
  • L’hora de l’adéu: Evocació rápida de figures desaparegudes durant l’any de qui no haviem parlat. Per exemple: Peter Falk, Cliff Robertson, Heinz Bennett, Diane Cilento, Anna Massey,John Howard Davies, Laura Ziskin, Margaret Tyzack, Gilbert Cates, John Neville, Angelino Fons,Paulette Dubost, etc, etc.
  • Temes musicals: Bandes sonores de: La naranja mecànica (Walter Carlos), Nunca en domingo (Manos Hadjidakis), La ciudad desnuda (Miklos Rozsa), Quatermass II (James Bernard), Vértigo, Fascinación (Bernard Herrmann), Tiburón, La lista de Schindler (John Williams), Il Giornalino di Gian Burrasca (Nino Rota), Este perro mundo (Riz Ortolani), Colombo (sèrie TV), El último metro (Georges Delerue). Temes de teatre: Dels musicals: El crim de Lord Arthur Savile, Pegados, Grease i Los Miserables.

     

     

BUSCAR PER DIA

desembre 2011
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius