Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 05/12/2011
  • Aniversaris: 25 anys mort de Joan Oliver-Pere Quart, 75 anys mort Luigi Pirandello, 35 anys fundació teatre Lliure, 150 anys naixement Georges Mélies, 30 anys mort de William Holden i Natalie Wood, Centenaris de Nino Rota, Broderick Crawford i Lee J. Cobb, 95 aniversari de Kirk Douglas, 77 aniversari de Judy Dench i 80 aniversari Joan Guinjoan.
  • Estrenes cinema: Films no vistos: Afinidades, Acero puro, La conspiración, Happy Feet 2, Premonición, Vicky el vikingo, Fuga de cerebros 2. Comentaris amplis de: Kerity i la casa dels contes (Dominique Monfery); El verano de Martino (Massimo Natale), Si no nosotros, ¿quién? (Andres Veiel), Jane Eyre (Cary Fukunaga), Restless (Sin descanso) (Gus van Sant), In Time (Andrew Niccol) i Festival de preestrenes al Floridablanca.
  • Estrenes teatre: Sala d’espera futur (Teatre Tantarantana), La tempestat (dir. Declan Donnellan, Teatre Lliure), El crim de Lord Arthur Savile (Egos Teatre, al TNC-Sala Gran) i El apagón (Teatre Condal).
  • Cartellera: Revisió programació Ripollet, Barcelona, Sabadell (cinema i teatre).
  • Temes musicals: Bandes sonores de films: Rebelde sin causa (Leonard Rosenmann), West Side Story (Leonard Bernstein), Proyecto Brainstorm (James Horner), El crepúsculo de los dioses (Franz Waxman), Picnic (George Dunning), Grupo salvaje (Jerry Fielding), Sabrina (Frederic Hollander), Casanova de Fellini, A pleno sol, El padrino, Il bidone-Almas sin conciencia, Los clowns i Il Brigante (totes de Nino Rota), Éxodo (Ernest Gold), Cautivos del mal (David Raksin), Espartaco (Alex North). Temes teatre: Cabaret (John Kander/Fred Ebb), El crim de Lord Arthur Savile (Rubèn Montañá-Toni Sans-Francesc Mora) i Cant espiritual indi (Joan Guinjoan).

BUSCAR PER DIA

desembre 2011
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius