Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 09/01/2012
  • ANIVERSARIS: 50 anys del debut de Montserrat Caballé al Liceu de Barcelona, 600 anys del naixement de Joana d’Arc (comentari films sobre el personatge), 65 aniversari de David Bowie.
  • ESTRENES CINEMA: Breu comentari de pe·lícules estrenades durant el periode de vacances però no vistes, com ara: Atraco por duplicado, Immortales i molts films d’animació. Critiques de: Los muertos no se tocan, nene (José Luis Garcia Sánchez), Pepe & Rubianes (Manuel Huerga), Maktub (Paco Arango), The Yellow Sea (Na Hong-Jin), El Rey León 3-D (Rob Minkoff), El hombre cerilla (Marco Chiarini), La Dama de Hierro (Phillyda Lloyd), El Havre (Aki Kaurismäki); Una boda de muerte (Stephan Elliott), Route Irish (Ken Loach), El Topo (Tomas Alfredson), El futuro (Miranda July), Perros de paja (Rod Lurie), Acero puro (Shawn Levy),No tengas miedo a la oscuridad (Troy Nixey), Un lugar para soñar (Cameron Crowe), El cambiazo (David Dobkin), Misión imposible: protocolo fantasma (Brad Bird) i Sherlock Holmes:juego de sombras (Guy Ritchie).
  • ENTREVISTA: Amb Eulalia Umbert, de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet (explicació programació 2n trimestre – 18ª temporada).
  • NOTICIES: Reovertura cinemes Méliès de Barcelona. Breu sobre nominacions Globus d’Or
  • L’HORA DE L’ADÉU: Recordatori de Alberto de Mendoza, Rogelio Diaz i Pedro Armendáriz Jr.
  • TEMES MUSICALS: 2 àries de Maria Stuarda (Donizetti) i 1 de Norma (Bellini) cantades per Montserrat Caballé, Space Oditty (David Bowie) i Bandes sonores dels films: Dentro del laberinto (Trevor Jones i David Bowie), El Rey León (Elton John, Tim Rice), Jeanne la Puccelle (Jordi Savall), Gringo viejo (Lee Holdridge) i clip del film Sherlock Holmes: juego de sombras.

BUSCAR PER DIA

gener 2012
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius