Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 16/01/2012
  • ANIVERSARIS: 75 aniversari de Shirley Bassey – Avanç 50 aniversari estrena primera peli de James Bond (a la tardor). 25 anys de la mort de Douglas Sirk. Centenari expedició Robert Scott a l’Antartica.
  • ESTRENES TEATRE: Comentaris de: La vampira del Raval (Josep Arias Velasco, Albert Guinovart), Teatre del Raval; T-Error (De i Dir.: Jordi Oriol), TNC-Sala Tallers; El cuadro o el principio del fin (De i Dir.: Alex Mañas) Versus Teatre; Món Brel (Jordi Prat i Coll), Almeria Teatre; Set nuvies per a set germans (Teatre del Sol, Sabadell). I breus comentaris a obres ja no en cartell, vistes durant les vacances: Quartett (Sala Atrium); Vosté ja ho entendrà (Tantarantana); Linda de Chamounix (Liceu), Rates (abans que la lluna caigui) i Cronopios rotos.Variaciones sobre Cortázar (Sala Beckett), Cartes Lliures: La retirada / El Exili (Teatre Lliure, Gràcia i Montjuïc), Perséfone. Variacions mortals (Teatre Lliure, Montjuïc) i Txekhov in love (Sala Muntaner). Repàs cartellera Bcn.
  • ESTRENES DE CINEMA: Breu referència a pelis no vistes: Bucle; The Collector i Tahrir 2011. Comentari extens de: La chispa de la vida (Àlex de la Iglesia), Juan de los Muertos (Alejandro Brugués), Las olas (Alberto Morais), La hora más oscura (Chris Gorak) i Millennium: Los hombres que no amaban a las mujeres (David Fincher).
  • NOTÍCIES: Entrega premis Globus d’Or 2011. Nominacions premis Gaudí i Premis Goya. Reinici de les sessions golfes als Verdi. Hospitalització de l’actor Carlos Larrañaga. Premi a Issona Passola i Salma Hayek. Ute Lemper a Bcn (Palau de la Música 18 gener).
  • TEMES MUSICALS: Cançons dels films: Goldfinger, Diamonds Are Forever, Moonraker i Thunderball cantats per Shirley Bassey. La vampira del Raval (Albert Guinovart, 1 tema), Amsterdam (Jacques Brel), Wem die Beste Freundin (cantat per Ute Lemper), Seven Brides for Seven Brothers (1 tema, musical de Londres,Gene de Paul i Johnny Mercer) i Grease (muntatge teatral en castellà, Jim Jacobs i Warren Casey). Bandes sonores de: Escrito sobre el viento (Victor Young-Sammy Cahn), Tiempo de amar,tiempo de morir (Miklos Rozsa), Imitación a la vida (Sammy Faihn,Paul Francis Webster), Scott of the Artarctic (Ralph Vaugh Williams) i The Artist (Ludovic Bource).

BUSCAR PER DIA

gener 2012
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius