Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 23/01/2012
  • ANIVERSARIS: 60 anys de la creació de SNOOPY. Avui; Jeanne Moreau compleix 84 anys. Demà: Ernest Borgnine compleix 95 anys. Centenari de José Ferrer i 20 anys de la seva mort.
  • ESTRENES CINEMA: No vistes: Bunraku, Oro negro i Jack y su gemela. Comentaris de: Sombras del tiempo (Florian Gallenberger); Silencio en la nieve (Gerardo Herrero) i Los descendientes (Alexander Payne).
  • ESTRENES TEATRE: Els baixos fons (Maxim Gorki,Dir. Carme Portaceli, TNC-Sala Petita), El darrer triangle (cabaret literari sobre textos de Joan Brossa – Dir.Adrià Aubert- La Seca-Espai Brossa); ¡Ay, Carmela! (José Sanchís Sinisterra, Dir.: Víctor Alvaro – Almeria Teatre), Corteo (Cirque du Soleil), El último tango en Berlín (Ute Lemper, Palau de la Música, ja fet).
  • CARTELLERA: Ripollet, Barcelona, Sabadell, Sant Cugat.
  • TEMES MUSICALS: Musical Snoopy de Larry Groosman (original de Broadway, 5 temes), Jamais je ne t’ai dit que je t’aimerai toujours i Les Mensonges (tots dos cantats per Jeanne Moreau), Amsterdam (de Jacques Brel) i Buenos Aires (d’Astor Piazzolla) tots dos cantats per Ute Lemper; Forever Young (musical de Barcelona, 1 tema), The Girl Who Came to Dinner (Noel Coward, Original Broadway Cast, 2 temes). Bandes sonores dels films: ¡Ay, Carmela! (arreglos Alejandro Masó), Estación Polar Cebra (Michel Legrand), De aquí a la eternidad (George Dunning), Deep in my Heart (Sigmund Romberg,2 temes) i Moulin Rouge (George Auric).

BUSCAR PER DIA

gener 2012
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius