Skip to content
Menu
El 7è Art De Talia 30/01/2012
  • ANIVERSARIS: Bicentenari naixement Charles Dickens, 50 anys de la mort de Lucky Luciano, 150 anys naixement d’Edith Wharton i Frederick Delius.
  • ESTRENES TEATRE: Live in Burlesque (Revista de El Molino); Quitt –Els irresponsables són en vies d’extinció (de Peter Handke, Director: Lluís Pasqual, Teatre Lliure de Montjuïc); Oxigen (de/dir:Mar Monegal, Teatre Gaudí), Res no tornarà a ser com abans (De/dir: Carol López, La Villarroel); Sé de un lugar (De/dir.: Ivan Morales, La Seca-Espai Brossa).
  • L’HORA DE L’ADÉU: Mort de Theo Angelopoulos, Frederica Sagor Maas, Marion Dougherty, Bob Anderson, Eiko Ishioka, Joe Simon, Joseph Farrell, Luis Sanz,Bert Schneider i la mona Chita.
  • ESTRENES CINEMA: Films estrenats i no vistos: Al final del tunel; Aquello que amamos; El monje, Popieluzsko i Underworld: El despertar. Critiques de: Arrugas (Ignacio Farreras); Bajo amenaza (Joel Schumacher); Albert Nobbs (Rodrigo Garcia) i J. Edgar (Clint Eastwood).
  • CARTELLERA: Molt breu: Ripollet,BCN, Set de Cultura, BCNegra.
  • TEMES MUSICALS: Oliver (obra musical de Londres, 1960, autor: Lionel Bart, 9 temes); Se de un lugar (Triana); Concerto de Cello i orchestra (fragment, Frederick Delius) I Bandes sonores de les pel·lícules: La eternidad y un dia (Eleni Karaindrou); Easy Rider (Roger McGuinn), Lucky Luciano (Piero Piccioni) i La edad de la inocencia(Elmer Bernstein). 

BUSCAR PER DIA

gener 2012
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius