Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 12/09/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 758– data d’emissió: 12 de setembre del 2023

  • BLOC MUSICAL INICIAL: Homenatge al compositor Carl Davis, mort a l’agost (3 temes).
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Jordi Rodriguez, director de l’obra El darrer vers que es representarà a Ripollet els dies 16 i 17 de setembre, a càrrec d’Amics del Teatre.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Barbie (Greta Gerwig); Oppenheimer (Christopher Nolan); Misión Imposible: Sentencia mortal – 1ª parte (Christopher McQuarrie); Elemental (Peter Sohn); Te estoy amando locamente (Alejandro Marín); La manzana de oro (Jaime Chávarri); Las chicas están bien (Itsaso Arana); Notas sobre un verano (Diego Llorente); Verano en rojo (Belén Macías); Campeonex (Javier Fesser); Mi soledad tiene alas (Mario Casas ) i Creatura (Elena Martín – s’anuncia que dia 6 d’Octubre es projectarà a Ripollet en el nou Cine-Club Ripollet); Godland (Hlynur Pálmason); Alma & Oskar (Dieter Berner); Passages (Ira Sachs); El viaje de Harold (Hettie MacDonald) i Fumar provoca tos (Quentin Dupieux). Films estrenats, vistos i no comentats: The Equalizer 3; La monja 2; Háblame i Megalodón 2: La fosa.
  • L’HORA DELS ADÉUS:  Mort de William Friedkin. En propers programes es parlarà d’altres figures desaparegudes, com Carmen Sevilla, Jane Birkin, Frederick Forrest, etc.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Private (de Daniel J. Meyer. Dir.: Ramon Bonvehí. Teatre Gaudí. Sala Gran).Tots els dies arriben (de i dir.: Iñaki Garz. Teatre Gaudí. Sala petita). Silvia (de/dir.: Nelson Valente. Sala Flyhard). Cat Falling (aka Katfollin) (de Gerard Florejachs. Dir.: Ricard Borràs. Aquitània Teatre). Amor a mort (Espectacle de The Feliuettes. Dir.: Eu Manzanares. El Maldà). Repàs de cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès, Sabadell i Barcelona.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: The Rainbow (tema Prelude and Opening Titles. Música de Carl Davis). La mujer del teniente francès (tema: Sarah’s Walk. Música de Carl Davis). Barbie (Temes: Pink (cantat per Lizzo) i I’m Just Ken (cantat per Ryan Gosling); Misión imposible. Sentencia mortal, part 1 (música de Lorne Balfe. 1 tema); Elemental (música de Thomas Newman. Tema: Elemental); Mi soledad tiene alas (cançó: Volar sin alas, de Morad); Fumar provoca tos (cançó: Diéu fumée des Havanes (de Serge Gainsbourg, cantada per ell i Catherine Deneuve) i El exorcista (música de Tubular Bells, 1 tema). De la banda sonora de la sèrie de TV : Hollywood (música de Carl Davis, tema: Hollywood). Del musical: Amor a mort (música de Gerard Sesé, Ariadna Cabiró i Arnau Tordera, tema; Amor a mort (cantat per The Feliuettes). I tema: Serenade Adagio – String Quartet de Dimitri Shostakovich (fragment).

BUSCAR PER DIA

setembre 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius