Skip to content
Menu
Info Sermanal 11/05/2023

A l’Info Setmanal 594, hem aprofundit en l’acte que organitzarà el col·lectiu d’entitats Populus Labora per donar el tret d’inici d’un trimestre ple d’activitats d’acció ecosocial i centrades en la sostenibilitat, amb Noemí Morillas, de l’oficina tècnica de Populus Labora; Àngels Blánquez, de la Cooperativa El Jardinet, i Eloi Isern, de l’Associació Ripollet Natura. A continuació, hem parlat sobre la jornada de recapte anual que organitza l’Associació Espanyola contra el Càncer aquest dissabte al matí per recollir fons contra aquesta malaltia, amb Albert Uribe, president de la junta local de l’AECC, i Núria Teruel, membre de l’entitat. Més tard, hem conegut tots els detalls de l’espectacle “La vida es un musical”, que presenta aquest diumenge l’escola de dansa SB Dance, amb Xavi Escoda i Laia Sanz, membres del centre, i Susana Barea, directora d’SB Dance. Tot seguit, hem conversat amb Ramon Argenté, que aquesta temporada serà l’última que exercirà com a entrenador de l’equip sènior femení del CTT Ripollet, tot i que no abandona el club. Com a president d’honor de l’entitat, hem repassat amb ell la trajectòria del club. Després, hem descobert les interioritats de l’obra teatral “El meravellós món del Màgic d’Oz”, que representa l’entitat Amics del Teatre aquest cap de setmana. N’hem parlat amb Mònica López, directora de la representació, Jordi Rodríguez, tècnic de l’entitat, i diversos actors i actrius de l’obra. Hem acabat el programa repassant l’actualitat de la ciutat amb “Revista de Ripollet” i “Ripollet al Dia”.

 

Foto: Actors i actrius de l’obra teatral “El meravellós món del Màgic d’Oz”, d’Amics del Teatre.

BUSCAR PER DIA

maig 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

BUSCAR PER MES

Arxius