Skip to content
Menu
Info Setmanal 23/03/2023

A l’Info Setmanal 588, hem parlat sobre les obres de millora que es realitzen al Poliesportiu Municipal amb Andrea Guijarro, regidora d’Esports, i Antoni Abad, cap d’Unitat d’Equipaments Esportius. Tot seguit, hem aprofundit en dos projectes endegats per Ripollet Impulsa, Ripollet Gastronòmic i Establiments Accessibles, amb Txell Caler, regidora d’Empresa i Comerç; Fran Sánchez, regidor de Mobilitat i Transport Públic; Jordi Moya, president del Gremi d’Hostaleria i Restauració del Vallès Occidental i Barcelonès, i Montse Arenas, propietària de la Perfumeria Mary i representant de la Unió de Comerciants (UCR). A continuació, hem descobert com celebren l’any nou el col·lectiu Bahaí, amb un dels membres d’aquesta comunitat religiosa, Emilio Egea. Més tard, conversat sobre el projecte i espectacle “5 days to dance” que realitza l’Institut Can Mas, amb Aida Fernández, professora d’educació física i arts escèniques del centre, i Nico Meloni i Nerea Reguant, alumnes de 4t d’ESO. Hem continuat repassant les reivindicacions del Moviment contra el Quart Cinturó, amb Isidre Soler, membre fundador de la plataforma. Hem arribat a la part final de l’Info conversant del 1a Fila Festival, el certamen barceloní de grups emergents que arriba a la seva 8a edició. N’hem parlat amb Víctor Bustamante, promotor del festival, i els membres del grup musical Wild Mamas. Hem acabat el programa repassant l’actualitat de la ciutat amb “Ripollet al Dia”.

 

Foto: Aida Fernández, professora d’educació física i arts escèniques, i Nico Meloni i Nerea Reguant, alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Can Mas.

BUSCAR PER DIA

març 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

BUSCAR PER MES

Arxius