Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 31/01/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 735 – data d’emissió: 31-1-2023

  • BLOC MUSICAL INICIAL: Banda sonora nominada a l’Oscar: Sin novedad en el frente.
  • ESTRENES DE TEATRE: Critiques de les obres: Jungle Book Reimagined (espectacle de dansa d’Akram Khan. Gran Teatre del Liceu). Buffalo Bill a Barcelona (de Ramon Madaula. Dir.: Mònica Bofill. Al Teatre Auditori de Ripollet, dia 4 febrer). Quatre dones i el sol (De Jordi Pere Cerdà. Dir.: Roger Casamajor. Teatre Akadèmia). Asesinato de un fotógrafo (de Pablo Rosal. Dir.: Ferran Dordal i Lalueza. Sala Beckett. Sala de Dalt). Broadway al Maldà (espectacle musical de Joan Vázquez. El Maldà). Reposició de Hi ha d’haver una vida fora d’aquí (dir.: Xavi Casan. El Maldà). Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Terrassa i Barcelona. NotÍcia: Grup Balañá presenta el projecta teatrel Insomnia, al Borràs.
  • CRITIQUES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Tar (Todd Field); The Whale (La ballena) (Darren Aronofky); Lobo feroz (Gustavo Hernández) i Devotion. Una historia de heróes (J.D. Dillard). Films estrenats i no vistos: La vida sin ti; Regreso a Raqqa; Kompromat: El expediente ruso; Pathaan; The Offering; El Chico león; Mikado; Yuku y la flor del Himalaya; Klondike i La gente como vosotros. Repàs de cartellera: Cine-Club Xiscnèfils de Cerdanyola del Vallès; Cinemes Verdi, Filmoteca de Catalunya i 3ª edició del Sex Education Film Festival a Terrassa. Notícies: Entrega dels Premis Feroz de Cinema (10ª edició). Acusació d’abús sexual contra el productor Javier Pérez Santana als Premis Feroz. Medalles d’or de les Belles Arts. Noíicies judicials sobre Kevin Spacey, Warren Beatty i Alec Baldwin.
  • CENTENARIS: Durant el mes de gener també han estat els centenaris de Norman Mailer  (novel·lista i periodista); Paddy Chayesfky (guionista, escriptor i dramaturg) i Lola Flores (cantant i actriu).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Sin novedad en el frente (música de Volker Bestelman. 7 temes. Banda sonora nominada a l’Oscar); The Whale (La ballena) (música de Rob Simonsen. 1 tema); Devotion. Una historia de héroes (música de Charles Dancy. Tema: The Forgotten War); Kompromat: El expediente ruso (música de Guillaume Roussel. Tema: Kompromat – End Credits); Tigre y Dragón (música de Yo-Yo Ma. Tema: Crouching Tiger, Hidden Dragon); Ay, Pena, penita, pena (cançó: ¡Ay pena, penita, pena! Dels mestres Quintero-León i Quiroga. Cantat per Lola Flores); Matilda The Musical (el film) (Música i lletres: Tim Minchin. Tema: Miracle). Dels musicals: Broadway al Maldà (tema: She Used To Be Mine, del musical Waitress, compost per Sara Barailles. Cantat per Joan Vázquez. Original Barcelona cast, 2022). Something’s Coming. Un tribut a Sondheim. (Tema: Could I Leave You? (música i lletra de Stephen Sondheim. Cantat per Joan Vázquez. 2016). Ha d’haver una vida fora d’aquí (tema: No m’enamoraré mai més, del musical Promises, Promises (música de Burt Bacharach. Lletra de Hal David). Ha d’haver una vida fora d’aquí (del musical Sweet Charity. Música de Cy Coleman. Lletra de Dorothy Fields. Versions en català. Original Barcelona cast, 2022).

BUSCAR PER DIA

gener 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius