Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 24/01/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 734– data d’emissió: 24-1-2023

  • ANIVERSARIS: Durant els mes de gener s’han commemorat aquests aniversaris: John Boorman, Liliana Cavani, Julieta Serrano i Chita Rivera han complert 90 anys. John Carpenter ha complet 75. I s’han complert 30 anys de la mort d’Audrey Hepburn.
  • ESTRENES DE TEATRE: Critíques de les obres: Si tu te’n vas (de i dir.: Pepa Plana i Nan Valentí. Al Teatre Auditori de Ripollet, dia 27 gener); Terra Baixa (Reconstrucció d’un crim) (d’Àngel Guimerà, amb versió de Pablo Ley. Dir.: Carme Portaceli. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Gran). Reposicions de: Animal negre tristesa (d’Anja Hilling. Dir.: Julio Manrique. Sala Beckett) i La pell fina (de / dir.: Carmen Marfà i Yago Alonso. Sala Flyhard). Repàs cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès; Terrassam Viladecans, Granollers, Sant Cugat del Vallès, El Prat de Llobregat i Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort dels directors: Agustí Villaronga i Eugenio Martín i el crític de cinema Lluís Bonet Mojica. Desaparició i cerca de l’actor Julian Sands.
  • CRITIQUES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Babylon (Damian Chazelle); Decision to Leave (Park Chan-vook); Sin novedad en el frente (Edward Berger); El fred que crema (Santi Trullenque) i Matilda, el musical (Dir.: Matthew Warchus). Films estrenats i no vistos: Detective Knight: Redención; El asombroso Mauricio; Jorge. Una travesía de Coque Malla; Evangelion:3.0+1.01 Thrice Upon a Time  i Una herencia de miedo. Repàs de cartellera: Cine-Club Xiscnèfils de Cerdanyola del Vallès; Cinemes Verdi i Desayuno con diamantes amb música al Gran Sarrià.  Notícies: Breu comentari a la ceremonia dels premis Gaudí (triomfem: Alcarràs, Pacifiction, Un dia, una noche, Suro, El sostre groc i La maternal)  i breu repàs a les nominacions als Oscars que s’han donat a conèixer avui.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Excalibur (música de Trevor Jones. Tema: Camelot); Galileo (música d’Ennio Morricone. Tema: Galileo); Dolor y gloria (música d’Alberto Iglesias- Tema: Geografia y anatomia). La niebla (música de John Carpenter. Tema: Main Title); El mar (música de Javier Navarrete. Tema: El mar); Pa negre (música de José Manuel Pagán. Tema: Créditos); Babylon (música de Justin Hurwitz. Tema: Welcome); Matilda, The Musical (cançons de Tim Minchin. Temes: When I Grow Up i Still Holding My Hand); Desayuno con diamantes (música de Henry Mancini, lletra de Johnny Mercer. Tema: Moon River) i Elvis (tema: Trouble (de Jerry Lieber i Mike Stoller. Cantat per Austin Butler). Del Musical: Chicago (música de John Kander i lletres de Fred Ebb. Temes: All that Jazz, I Can’t Do  It Alone (tots dos cantats per Chita Rivera) i My Own Best Friend (cantat per Chita Rivera i Gwen Verdon. Original Broadway cast, 1975). I la cançó: Le temps des cerises (de Renard / Clément. Cantat per Fred Gouin).

BUSCAR PER DIA

gener 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius