Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 17/01/2023

Fitxa EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 733– data d’emissió: 17-1-2023 

  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Gina Lollobrigida (actriu); Lise Marie Presley (cantant i compositora) i Jorge de Cominges (crític de cinema i escriptor).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Uppgivenhet (de Daniel J. Meyer. Dir.: Montse Rodríguez Clusella. Teatre Nacional de Catalunya – Sala Tallers); Reposició del monòleg Des de l’ull de l’huracà (de/dir.: Pau Carrió. El Maldà). Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Manresa i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques de les pel·lícules següents: Holy Spider (Dir.: Ali Abassi); La Piedad (Eduardo Casanova); El suplente (Diego Lerman); Emily (Frances O’Connor); Poker Face (Russell Crowe);  Operación Fortune: El gran engaño (Guy Ritchie); El peor vecino del mundo (Marc Foster); La guarida (Neil Marshall); Reza por el diablo (Daniel Stamm); M3gan (Gerard Jonhstone); I Wanna Dance with Somebody (Kasi Lemmons) i El gato con botas: El último deseo (Joel Crawford). Films estrenats i no vistos: El falsificador de pasaportes; Entre las olas; El río de la ira, Silent Land i El libro del amor. Repàs de cartellera: Cine-Club Xicsnèfils de Cerdanyola del Vallès i Cinemes Verdi.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari de l’entrega dels Premis Globus d’Or, amb incís amb films i figures premiades i la sèrie The White Lotus (temporada 2) i comentari de les llistes de millors films de l’any 2022 de Ramon Oliver i Joana Raja. Breu comentari també de les nominacions als premis Gaudí que s’entreguen dia 22 de gener.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Notre-Dame de Paris (música de Georges Auric. Tema: Main Title- Destiny); Trapecio (música de Malcom Arnold. Tema: Lola’s Theme); Salomón i la reina de Saba (música de Mario Nascimbene. Tema: Titoli di testa); Venus imperial (música d’Angelo Francesco Lavagnino. Tema: Venere Imperiale – titoli di testa); Emily (música d’Abel Korseniowski. 1 tema); El peor vecino del mundo (música de Thomas Newman. 1 tema); El gato con botas. El último deseo (música de Héctor Pereira. Tema: Fearless Hero, cantat per Antonio Banderas); The Fabelmans (música de John Williams. Tema: The Fabelmans). I del musical: Pares normals (música Amics de les Arts. Tema: L’avió. Barcelona original cast, 2021).

BUSCAR PER DIA

gener 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius