Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 10/01/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 732– data d’emissió: 10-1-2023

 

  • CENTENARIS: De Valentina Cortese (actriu) i Ousmene Sembené (director).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Catarina e a beleza de matar fascistas (de/dir.: Tiago Rodrigues (Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver); Ragazzo (de/dir.: Lali Álvarez Garriga. L’Off de La Villarroel); La voluntad de creer (de/dir.: Pablo Messiez. Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver); Plátanos, cacahuetes y Lo que el viento se llevó )(de Ron Hutchinson. Dir.: José Troncoso. Teatre Goya); El Pare (de Florence Zeller. Dir.: Josep Maria Mestres.Teatre Romea); Hedda Gabler (dramatúrgia i dir.: Àlex Rigola, a partir de l’obra de Henrik Ibsen. Teatre Lliure – Sala Gràcia); Tosca (òpera de Giacomo Puccini. Dir. D’escena: Rafael R. Villalobos. Gran Teatre de Liceu). Cartellera: Ripollet; Terrassa, Granollers; Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de: Calpurnio (dibuixant); Fay Weldon (escriptora i guionista); Vivienne Westwood (dissenyadora de vestuari); intèrprets: Stephen Greif; Lando Buzzanca; Mylène Demongeot. Directors: Sergi Schaaff; Michael Snow; Ruggero Deodato; Mike Hodges. Directors de fotografia: Blasco Giurato, Owen Roizman. I Frank Galati (director,actor, escriptor i professor) i Edvard Artemyev (compositor).
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques de les pel·lícules següents: La novel·lista y su película (Hong Sang-Soo); Hunt. Caza al espia (Lee-Jung-jae); Al descubierto (Maria Schrader); Todos lo hacen (Martín Cuervo); El pequeño Nicolàs (Amandine Fredon i Benjamin Massoubre); R.M.N (Cristian Mungiu); Eugénie Grandet (Marc Dugain); El despertar de María (Lauriane Escaffre i Yvo Muller) i Living (Oliver Hermanus). Films vistos i no comentats: El gato con botas: el último deseo; I Wanna Dance with Somebody; Operación Fortune: el gran engaño; Reza por el diabló, M3GAN i El peor vecino del mundo.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: La noche americana (Música de Georges Delerue. Tema: Grand Chorale); Hermano sol, hermana luna (música de Riz Ortolani. Tema: Fratello Sole Sorella Luna); Lo que el viento se llevó (música de Max Steiner. Tema principal); Fantômas (música de Michel Magne. Temes: Thème de Fantômas i Ma Chère Hélène); Flash Gordon (música de Howard Blake i fragments de Queen. Temes: The Hero i Firelight/Finale: Death of Ming and Flash’Victory); El barbero de Siberia (música d’Edvard Artemyev: Temes: Friendship; Promenade on the Troika; Surprise at the Ball i Welcome to Russia); El pequeño Nicolás (cançó: Qu’est-ce qu’on attend pour être heureux? De Paul Misraki, cantada per Ray Ventura). Al descubierto (música de Nicholas Britell. 1 tema); Living (música d’Emilie Levnienaise-Farrouch. Tema: County Hall) i El despertar de Maria (música de René Aubry. 1 tema). De la opera:Tosca (música de Giacomo Puccini. Tema: Vissi d’arte, cantat per Maria Callas). Cançó: Aquest eclipse del cor (Total Eclipse of the Heart (de James Richard Steinman. Cantada per Antonio Banderas i Marta Ribera).

BUSCAR PER DIA

gener 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius