Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 07/02/2023

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 736 – data d’emissió: 7-2-2023

  • BLOC MUSICAL INICIAL: Banda sonora nominada a l’Oscar: Babylon
  • ESTRENES DE TEATRE: Critiques de les obres: Buffalo Bill a Barcelona (De Ramon Madaula. Dir.: Mònica Bofill. Vista a Ripollet. Ara al teatre Goya); 360 grams (d’Ada Vilaró. Dir.: Ada Vilaró i Maria Stoyanova. Teatre Romea); Quan ens haguem torturat prou (de Martin Crimp. Dir.:Magda Puyo. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Petita); Quant de temps em queda? (De/dir.: Marta Buchaca. Teatre Goya); You say tomato (de/dir.: Joan Yago. Reposició al teatre Condal). Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Sant Cugat del Vallès i Barcelona. Notícia: Nou cas d’abusos sexuals a l’Aula de Teatre de Lleida.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Paco Rabanne (dissenyador de vestuari) i Sylvia Syms (actriu).
  • CRITIQUES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Almas en pena de Inisherin (Martin McDonagh); El souvenir (Joanna Hogg); Los hijos de otros (Rebecca Zlotowski); Ruido de fondo (White Noise) (Noah Baumbach); Llaman a la puerta (M. Night Shyamalan); Infiesto (Patxi Amezcua); El último paciente (Anders Ronnow Klarlund); Historias para no dormir (2ª temporada moderna: La alarma (Nacho Vigalondo); El transplante (Salvador Calvo); La pesadilla (Alice Waddington) i El televisor (Jaume Balagueró) i The Offering (Oliver Park). Films estrenats i no vistos: La amiga de mi amiga; Rabiye Kurnaz contra George W. Bush; Tengo sueños eléctricos; Las paredes hablan i Astérix y Obélix y el reino medio. Repàs de cartellera: Cineclub Xicsnèfils de Cerdanyola del Vallès i Cinemes Verdi. Notícia: Dissabte 11 de febrer s’entreguen els Premis Goya.
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Babylon (música de Justin Hurtwitz. 13 temes); El mundo de Susie Wong (Música de George Dunning. Tema: Main Title – Suzie Sulks);Almas en pena de Inisherin (música de Carter Burwell. Tema: Walking Home Alone); Ruido de fondo (White Noise) (música de Danny Elfman. Tema: Waves and Radiation). Llaman a la puerta (música de Hedis Stefansdottir.1 tema) i The Offering (música de Christopher Young. 1 tema). Del musical:  Grease (de Jim Jacobs i Warren Casey. Temes: Grease i Noches de amor (versió en castellà de Roser Batalla, Roger Peña i Guillermo Ramos. Original Barcelona cast, 2011).

BUSCAR PER DIA

febrer 2023
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

BUSCAR PER MES

Arxius