Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 16/05/2022

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 713 –  data d’emissió: 16 de maig del 2022

  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort  de Carolo Ruiz, Nehemiah Persoff; María Fernanda d’Ocón, Rae Allen i Enrique Pinti (actors), Marvin J. Chomsky (director)  i Teresa Berganza (Mezzosoprano).
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques del films següents: Culpa (Ibon Cormenzana); La maniobra de la tortuga (Juan Miguel del Castillo); La conferencia (Matti Geschonneck); Doctor Strange  en el multiverso de la locura (Sam Raimi); Fresh (Mimi Cave); Apolo 10 ½: Una infancia espacial (Richard Linklater); Una cita con el pasado (Janus Metz) i La ciudad perdida (Aaron i Adam Nee). Films estrenats i no comentats: Hit the Road; Esperando a Míster Bojangles; Ennio: el maestro; Eles transportan a morte; El milagro del Padre Stu; El universo de Óliver; Un nuevo mundo; Ojos de fuego; Mentes maravillosas i Mamá Muu vuelve a casa. Cartellera: Xicsnèfils de Cerdanyola del Vallès i Filmoteca de Catalunya.
  • ESTRENES DE TEATRE: Critiques de les obres següents: Lo fingido verdadero (de Lope de Vega. Dir.: Lluís Homar. Teatre Romea). Patatas fritas falsas (De / dir.: Agnés Mateus i Quim Tarrida. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Tallers). La pell fina (De / dir.: Carmen Marfà i Yago Alonso. Sala Flyhard).  Repàs de cartellera: Ripollet, Terrassa i Barcelona.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari de la serie coreana Pachinko i comentari sobre les nominacions als Premis Tony de Teatre, que s’entregaran a Broadway el 12 de Juny.
  • TEMES MUSICALS: De les obres de teatre següents(Musicals nominats als Premis Tony): Six (Música i lletres de Toby Marlow i Lucy Moss. Temes: Ex -Wives; No Way; Don’t Lose ur Head i Heart of Stone – Studio cast recording, 2018). Girl From The North Country (música i lletres de Bob Dylan. Tema: Girl From The North Country. Original London cast, 2017). Company (Música i lletres de Stephen Sondheim. Tema: Company (Original London cast, 2019) i A Strange Loop (música i lletres de Michael R. Jackson. 1 tema. Original Broadway cast, 2021). I de les bandes sonores dels films següents: La misión  i El bueno, el feo y el malo (música d’Ennio Morricone. 1 tema de cada film). Doctor Strange en el multiverso de la locura (música de Danny Elfman. 1 tema). La ciudad perdida (música de Pinar Toprak. 1 tema). I de la òpera: Carmen (de Georges Bizet. Tema: Habanera, cantat per Teresa Berganza).

BUSCAR PER DIA

maig 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius