Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 23/05/2022

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 714 –  data d’emissió: 23 de maig del 2022

  • CENTENARI DEL COMPOSITOR JERRY FIELDING.  Blog musical de tres temes.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques del films següents: Cinco lobitos (Alauda Ruiz de Azúa); Espejo, espejo (Marc Crehuet); Hit the Road (Panah Panahi); JFK: Caso revisado (Oliver Stone). Films a les plataformes: Aguas profundas (Adrian Lyne); Lakewood (Philip Noyce); Hierve (Philip Barantini) i After Love (Aleem Khan). Films estrenats i no comentats: El arma del engaño; Clara sola; Dragon Ball Super: Broly i El sastre de la màfia.
  • ESTRENES DE TEATRE: Critiques de les obres següents: Al Teatre Auditori de Ripollet, propers espectacles: Orquestra de Guitarres de Barcelona (dia 27 maig) i Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I (Cia. La Calòrica. Dia 10 Juny). I també: Les bones intencions (de Marc Artigau. Dir.: Joan Maria Segura i Bernadas). El pes d’un cos (de/dir.: Victoria Szpunberg. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Petita) i Estat DEsGràcia (de/dir.: Carla Torres. Teatre Tantarantana). Sala Tallers).  Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Terrassa i Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort del compositor Vangelis.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Marc Chornet (Director de les Arts Escèniques del Centre de les Arts Lliures de Barcelona).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores dels films següents: Bloc Jerry Fielding: Tempestad sobre Washington ( tema: Advise and Consent); Grupo salvaje (tema: Main Title) i Harry, el ejecutor (tema: Main Title from The Enforcer). I també: Espejo, espejo (música de Guillermo Martorell. 1 tema); JFK: caso revisado (música de Jeff Beal. 1 tema); After Love (música de Chris Roe, 1 tema); Blade Runner (música de Vangelis. Tema: Love Theme). Missing (Desaparecido) (música de Vangelis. Tema: Main Title). Carros de fuego (música de Vangelis. Temes: Titles i Five Circles. Banda sonora guardonada amb l’Oscar de Hollywood). De les obres de teatre següents: Company (Música i lletres de Stephen Sondheim. Temes: The Little Things You Do Together i Another Hundred People. Original London cast, 2019). I la cançó popular catalana: L’emigrant (Música d’Amadeu Vives. Lletra de Mossen Cinto Verdaguer. Cantat per Grup Caminem).

BUSCAR PER DIA

maig 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius