Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 09/05/2022

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 712-  data d’emissió: 9 de maig del 2022

  • CENTENARI DE CHRISTOPHER LEE
  • ESTRENES DE TEATRE: Critiques de les obres següentsCompany (musical de Stephen Sondheim. Dir.: Antonio Banderas. Teatre Apolo). El bon policia (De Santiago Rusiñol. Dir.: Ricard Farré i Arnau Puig. Teatre Auditori de Ripollet, dia 13 maig). Ballet: La Novena Simfonia (Béjart Ballet Lausanne & The Tokyo Ballet. Filmació projectada a Ripollet). Giselle (ballet d’Akram Khan i English National Ballet. Gran Teatre del Liceu). La máquina de parlar (de/dir.: Victoria Szpunberg. Sala Beckett. Sala de Dalt). L’altre (de Roc Esquius. Dir.: Sergi Belbel. Sala Beckett. Sala de baix). Rita (De/dir.: Marta Buchaca. La Villarroel). Unes abraçades insuportablement llargues (d’Ivan Viripàiev. Dir.: Ferran Utzet. Biblioteca de Catalunya). Lengua madre (de/dir.: Lola Arias. Teatre Lliure. Sala Fabià Puigserver). Ratas (de/dir.: Begoña Moral. Tantanrantana Teatre). Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Terrassa i Barcelona. Noticía: Premi Princesa d’Astúries de les Arts a Carmen Linares i María Pagés.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort dels actors Jaume Baucis (membre de La Cubana) i Juan Diego.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítica de les pel·lícules següents: Alcarràs (Carla Simon); ¿Dónde está Anne Frank? (Ari Folman); Arthur Rambo (Laurent Cantet); El mundo de ayer (Diastéme); Downton Abbey: Una nueva era (Simon Curtis); Red Rocket (Sean Baker); Onoda. 10.000 noches en la jungla (Arthur Harari); X (Ty West); Ambulance. Plan de huida (Michael Bay) i Animales fantásticos: Los secretos de Dumbledore (David Yates). Films estrenats i no comentats: La jefa; Doctor Strange en el multiverso de la locura; Culpa; Jeremy Thomas:una vida de cineMiguel Angel (El pecado) i El secreto de Vicky.
  • TEMES MUSICALS: De les obres de teatre següents: Company (música i lletres de Stephen Sondheim. Llibret de George Furth). Temes: Fragment final del musical en espanyol i discurs d’Antonio Banderas al Teatre Apolo).  Barcelona (original Broadway cast, 2007); Getting Married Today i Being Alive (original London cast, 1996) i Bec per les dones un glop (versió catalana de Guillem Jordi Graells i Roser Batalla. Original Barcelona cast, 1997, cantat per Carme Sansa). I de les bandes sonores dels films següents: La vida privada de Sherlock Holmes (Música de Miklos Rozsa (tema: English Waltz (Vienna in Scotland); Drácula (1958, Música de James Bernard. Tema: Main Title); El hombre de la pistola de oro (cancó: The Man With The Golden Gun. Música de John Barry. Lletra de Don Black. Cantat per Lulu). El señor de los anillos (música de Howard Shore. Tema: Connecting Hobbits).  El Rey pasmado (música de José Nieto. Tema: Luz y armonía). Alcarràs (tráiler i cançó nena, tema popular); El mundo de ayer (música de Valentine Dutei. 1 tema); Onoda – 10000 noches en la jungla (música de Sebastiano De Gennaro, i altres. 1 tema). Animales fantásticos: los secretos de Dumbledore (música de James Newton Howard).

BUSCAR PER DIA

maig 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius