Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 02/05/2022

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 711 –  data d’emissió: 2 de maig del 2022

Programa enregistrat prèviament.

  • Audició del musical A CHORUS LINE (música de Marvin Hamlisch, lletres d’Edward Kleban. Traducció castellana de les lletres: Roser Batalla. Audició íntegra  del Original Spanish Cast Recording. Original Màlaga cast, 2022. 15 temes).
  • BARBRA STREISAND HA COMPLERT 80 ANYS: Audició del seu álbum: The Broadway Album. Temes: Putting it Together, (del musical Sunday in the Park with George. Música i lletres de Stephen Sondheim); If I Loved You (del músical Carousel. Música de Richard Rodgers. Lletres d’Oscar Hammerstein II). Something’s Coming (del musical West Side Story. Música de Leonard Bernstein. Lletres de Stephen Sondheim). Not While I’m Around (del musical Sweeney Todd. Música i lletres de Stephen Sondheim). Being Alive (del musical Company. Música i lletres de Stephen Sondheim). I Have Dreamed. We Kiss In a Shadow. Something Wonderful (del musical The King and I. Música de Richard Rodgers. Lletres d’Oscar Hammerstein II). Adelaide’s Lament (del musical Guys and Dolls. Música i lletres de Frank Loesser). Send In the Clowns. Del musical: A Little Night Music (música i lletres de Stephen Sondheim). Pretty Women (del musical Sweeney Todd. Música i lletres de Stephen Sondheim). The Ladies Who Lunch (del musical Company. Música i lletres de Stephen Sondheim). Can’t Help Lovin’That Man (del musical Showboat. Música de Jerome Kern. Lletres d’Oscar Hammerstein II) i I Loves You Porgy/ Porgy, I’s Your Woman Now (del musical Porgy and Bess. Música de George Gershwin. Lletres d’Ira Gershwin i DuBose Heyward).

BUSCAR PER DIA

maig 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

BUSCAR PER MES

Arxius