Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 25/04/2022

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 710 –  data d’emissió: 25 d’abril 2022

  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Conxita Casanovas, directora del Barcelona Film Festival (6ª edición, fins el 29 d’abri).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort dels actors Robert Morse i Michel Bouquet i de Jacques Perrin (actor, director i productor).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Les Traces del silenci (Cia. Therkas Teatre, a Ripollet el dia 29). Shock 2: La tormenta y la guerra (d’Albert Boronat, Andrés Lima, Juan Cavestany i Juan Mayorga. Dir.: Andrés Lima. Teatre Lliure. Sala Fabià Puigserver). Els homes i els dies (de David Vilaseca. Dir.: Xavier Albertí. Teatre Nacional de Cataluyna. Sala Gran). Érem tres germanes (de José Sanchis Sinisterra, a partir de l’obra d’Anton Txèkhov. Dir.: Raimon Molins. Sala Atrium). Hi ha d’haver una vida fora d’aquí (Dir.: Xavi Casan. El Maldà). Reposició: A Chorus Line (músical amb música de Marvin Hamlisch, lletres d’Edward Kleban. Traducció: Roser Batalla. Dir.: Antonio Banderas. Teatre Tívoli). Repàs de cartellera: Ripollet, l’Hospitalet de Llobregat i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Veneciafrenia (Álex de la Iglesia); Gagarine (Fanny Liatard i Jéremy Trouilh); París, Distrito 13 (Jacques Audiard); Las cartas de amor no existen (Jérôme Bonnell); Arde Notre Dame (Jean-Jacques Annaud); Compartimento Nº 6 (Juho Kuosmanen) i El hombre del Norte (Robert Eggers). Films estrenats i no vistos: Bèsties fantàstiques: els secrerts de Dumblerore; Ambulance. Plan de huida; La ciudad perdida; A las mujeres de España. María Lejárraga; Arthur Rambo; 75 días; Tokyo Revengers; En su punto; Dog. Un viaje salvaje; El juego de las llaves; Woman of the Photographs; Un pequeño plan…como salvar el planeta; Aline; La orquestra terrestre; Supercuc; Ariaferma; Contando ovejas; El hombre que vendió su piel i Esta lluvia nunca cesará. Repàs cartellera: Xicsnefils de Cerdanyola del Vallès. Notícia: Barcelona Film Festival. Festival D’A. Dies 3,4 i 5 de maig (Fiesta del cine).
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari del film Cow (Vaca) d’Andrea Arnold i la serie de TV: Severance.
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals: How To Succeed in Business Without Really Trying (música i lletres de Frank Loesser. Cançó: I Believe in You (cantat per Robert Morse. Original Broadway cast, 1961). Sugar (música de Jule Styne. Lletres de Bob Merrill. Cançó: We Could Be Close (cantat per Robert Morse i Elaine Joyce. Original Broadway Cast, 1972).  Hi ha d’haver una vida fora d’aquí (cancó: No em vull enamorar mai mes, del musical Promises, Promises (Música de Burt Bacharach. Lletres de Hal David. Adaptació: Núria Cuyàs. Original Barcelona cast, 2022).  De les bandes sonores dels films següents: El último emperador (Música de David Byrne. 1 tema). Toto, le héros (música de Pierre Van Dormael. Tema: Generique). Cinema Paradiso (música d’Ennio Morricone. Tema: Cinema Paradiso). Arde Notre Dame (música de Simon Franglen). El hombre del Norte (música de Robin Carolan i Sebastian Gainsborough. 1 tema). I de la serie de TV: Severance (música de Theodore Shapiro. 1 tema).

BUSCAR PER DIA

abril 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius