Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 04/04/2022

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 709-  data d’emissió: 4 d’abril 2022

  • AVUI ES COMMEMORA EL CENTENARI DEL NAIXEMENT DEL COMPOSITOR ELMER BERNSTEIN. Bloc musical de 4 temes.
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Eulàlia Umbert i Oriol Olivé de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell – Programació del 3er. Trimestre, 28ª temporada (2021-2022).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres següents: Obsolescència programada( d’Anna Maria Ricart Codina. Dir.: Mònica Bofill. Sala Beckett, Sala de Baix). Final de partida (de Samuel Beckett. Dir.: Sergi Belbel. Teatre Romea). Síndrome de gel (de Claudia Cedó. Dir.: Xicu Masó. Teatre Lliure de Gràcia). Harakiri (Creació de Les Impuxibles. Dir.: Clara i Ariadna Peyo. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Tallers). Macbett (d’Eugène Ionesco. Dir.: Ramon Simó. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Petita). Repàs de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; L’Hospitalet de Llobregat; Terrassa i Barcelona. Notícia: Celebració del 175 aniversari del Gran Teatre del Liceu.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Mass (Frank Kranz); Para Chiara (Jonas Carpignano); Adios Sr.Haffmann (Fred Cavayé); La protegida (Martin Campbell);  Atrapados en la oscuridad (James Ashcroft); Canallas (Daniel Guzmán); Morbius (Daniel Espinosa) i Belle (Mamoru Hosoda). Films estrenats i no vistos: Ámame; Patriarcado, el organismo nocivo; Llegaron de noche; Sonic 2: la película; A tiempo completo; Get Back (1991); The Beatles y La Índia; La cima i Camera Café, la película. Repàs cartellera: Filmoteca de Catalunya (Cicles: Els Millors films de l’any,Nazario, Filmoteques amigues i altres) i Phenomena Experience (cicles Productors de legenda, Kubrick). Notícia: Alain Delon ha sol·licitat se li apliqui el suicidi assistit a Suissa.
  • TEMES MUSICALS: Bloc del centenari d’Elmer Bernstein : Bandes sonores dels films següents: Los siete magníficos (tema: Main Title and Calvera); Matar un ruiseñor (tema: Main Title); La gran evasión (tema: Main Title) i La gata negra (tema: Walk On The Wild Side, tots 4 compostos per Elmer Bernstein). Altres films: Adios Señor Haffmann (música: Christophe Julien. 1 tema); Canallas (Cançó: Corre, corre de Leño); Belle (cançó U, música i lletra de Daiki Tsuneta. Versió inglesa). El Gatopardo (música de Nino Rota. Tema: Valzer del Comiato (parcial). Dels musicals: Hi ha d’haver una vida fora d’aquí (cancó: Hi ha d’haver una vida fora d’aquí, del musical Sweet Charity. Música de Cy Coleman. Lletres de Dorothy Fields. Versió catalana de Jordi Galcerán. Original Barcelona cast, 2022). Singin’ In the Rain (Música i lletres de Nació Herb Brown i Arthur Freed. Cancó: What’s Wrong With Me? – Original London cast, 2012). Orquestra de Guitarres de Barcelona (Tema: Sonata en re major

Avís:

Els Dilluns 11 i 18 d’Abril NO HI HAURÀ PROGRAMA PER VACANCES DE SETMANA SANTA.

TORNAREM EL DILLUNS 25 D’ABRIL.

BUSCAR PER DIA

abril 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius