Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 07/02/2022

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 701 –  data d’emissió: 7 febrer 2022

  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Rafaela Rivas (actriu al muntatge Angle mort, de Roc Esquius i Sergi Belbel, que es representarà que es representarà al Teatre Auditori de Ripollet el día 11 de febrer. També es parla breument de Potser somniar, obra en que també intervé, actualment representant-se al Versus Glòries).
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de: Monica Vitti (actriu); Carleton Carpenter (actor); Fernando Marias (escriptor i guionista) i Roberto Pérez Toledo (director i guionista).
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obres següents: The Opera Locos (d’Yllana i Rami Eldar, dir.: Yllana. Teatre Poliorama). La Grossa i la Bèstia (musical amb text i cançons d’Ever Blanchet. Música i direcció musical de Josep M. Borràs. Dir.: María Clausó i Ever Blanchet. Teatre Gaudí). La casa del dolor (de/dir.: Víctor Sánchez Rodríguez. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Petita). El palmeral (d’Albert Tola. Dir.: Rodrigo García Olza. Teatre Akadèmia). Llum profunda (un reportatge musical de Mariona Forteza. Teatre Gaudí). Repas de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Terrassa, L’Hospitalet de Llobregat, Badalona i Barcelona. Notícia: El musical Billy Elliot arriba a les 1000 funcions a Barcelona. Sessió especial de Nits de Música dedicada a Stephen Sondheim, (dijous 10 febrer, Teatre Auditori de Ripollet).
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: El pacto (Bille August); El brindis (Laurent Tirard). Drive My Car (Ryusuke Hamaguchi). Moonfall (Roland Emmerich). Films estrenats i no vistos: Los ojos de Tammy Faye; Destino Brighton; Canto cósmico. Niño de Elche i Petra de San José. Repàs cartellera: Xicsnefils de Cerdanyola del Vallès. Notícies: Dimarts 8 es donen a conèixer les nominacions als Oscars i ja s’han entregat els Oscars honorifics (Samuel L. Jackson, Liv Ullman, Elaine May i Danny Glover). Dissabte 12 Febrer s’entreguen els Premis Goya (36ª entrega).
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals següents: Tots amb música i lletres de Stephen Sondheim: Evening Primrose (tema: Take Me To The World, musical de TV de1966, gravació del 2001); Merrily We Roll Along (tema: Our time. Original London cast, 1994); Company (tema: Barcelona. Original London cast, 2018); Follies (Tema: Who’s That Woman? Original London cast, 2018). I també dels musicals: La Grossa i la Bèstia (música de Josep M. Borràs, i lletres d’Ever Blanchet. Temes: Sola i abandonada  i Ho negaré tot. Original Barcelona cast, 2022). Llum profunda (tema: Poble meu. Cantat per Mariona Forteza. Original Barcelona cast, 2022). I fragment de l’obra Angle mort.  Bandes sonores dels films següentsEl brindis (música: Matthieu Lamboley. Tema: Le discours).  Drive My Car (música d’Eiko Ishibashi. Tema: Drive My Car (Misaki) i Moonfall (Música de Harold Kloser i Thomas Wanker. 1 tema).

BUSCAR PER DIA

febrer 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  

BUSCAR PER MES

Arxius