Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 31/01/2022

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 700 –  data d’emissió: 31 Gener 2022

  • HOMENATGE MUSICAL AL COMPOSITOR LESLIE BRICUSSE: Teatre: Scrooge – The Musical (5 temes)
  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb David Pintó i Joan Valentí; autors de l’obra Mort a les cunetes que es representarà al Teatre Auditori de Ripollet el día 4 febrer (Pintó, també director), Valentí (actor).
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obres següents: Desig (de Josep Maria Benet i Jornet. Dir.: Sívia Munt. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Gran).  Salvació total imminent inmediata terrestre i col·lectiva (de Tim Crouch. Dir.: Pau Roca. Sala Beckett. Sala de Dalt). Animal negre tristesa (d’Anja Hilling. Dir.: Julio Manrique. Sala Beckett. Sala de Baix). La dama de piques (òpera de Txaikovski, a partir del conte de Ievgeni Oneguin. Gran Teatre del Liceu). Repas de cartellera: Ripollet, Terrassa i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següentsPájaros enjaulados (Oliver Rihs); En un muelle de Normandía (Emmanuel Carrère); Todo ha ido bien (François Ozon); Madeleine Collins (Antoine Barraud). Fue la mano de Dios (Paolo Sorrentino). Belfast (Kenneth Branagh) i La abuela (Paco Plaza). Films estrenats i no vistos: Agentes 355; Delicioso; Buscando a la mágica Doremi; El caso Villa Caprice; El pacto; Francisca; No somos nada; Mira por mí; Matrix Revolutions; Licorice Pizza; Lunáticos; Scream; 15 horas; Vuelta a casa de mi hija i Prisioneros de Ghostland.
  • TEMES MUSICALS:  Homenatge a LESLIE BRICUSSE: Musical Scrooge  (música i lletres de Leslie Bricusse. Temes: A Christmas Carol; I Hate Christmas; I Like Life; Father Christmas i Thank You Very Much (Original Birmingham Cast, 1992). Bandes sonores dels films següents: Pájaros enjaulados (música de Beat Soler, 1 tema); Madeleine Collins (música de Romain Trouillet.  1 tema). Belfast (música de Van Morrison. Tema: Caledonian Swing). La abuela (Música de Fátima Al Qadiri. 1 tema). I les cançons: Ma liberté (Georges Moustaki); L’accordeoniste (cantat per Edith Piaf). Le chant des partisans (Germaine Sablon). Himno de Riego.

BUSCAR PER DIA

gener 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

BUSCAR PER MES

Arxius