Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 24/01/2022

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 699  data d’emissió: 24-Gener 2022

  • HOMENATGE MUSICAL AL COMPOSITOR LESLIE BRICUSSE: El Cinema:  Bloc inicial: 10 temes
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obres següents: Bots pel canvi (espectacle de Baske Beat que es veurà a Ripollet el día 28 de gener). El corredor de karts (de Marc Artingau i Queralt. Dir.: Xavi Ricart. Sala Beckett, sala de Dalt). Fuego Fuego (de/dir: Manuela Infante. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Tallers). El gegant del pi (de Paul Vinyals. Dir.: Júlia Barceló i Pau Vinyals. Teatre Tantarantana). Potser somniar (d’Antonio Tabarés. Dir.: Roc Esquius. Sala Versus Glòries). Monopoli (de Mar Monegal. Dir.: Josep Galindo i Mar Monegal. Sala Atrium). Notícia: Daniel Martínez rep la Medalla d’Oral Mèrit en les Belles Arts. Repas de cartellera: Ripollet i Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort dels intèrprets: Àgata Lys, Ricardo Moya de la Torre; Carmen de la Maza, Yvette Mimieux; Gaspar Ulliel; Betty White; David Gulpilil; Arlene Dahl i Hardy Kruger. I Lluís Raluy i Tomàs (pallasso); Martha de Laurentiis (productora); Emi Wada (dissenyadora de vestuari); Jaime Osorio i Jean-Marc Vallée (directors ) i Jordi Sabatés (músic, pianista, compositor).
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següentsEl día de la bandera (Sean Penn); El contador de cartas (Paul Schrader); La tragedia de Macbeth (Joel Coen); The King’s Men: La primera misión (Matthew Vaughn); El método Williams (Reinaldo Marcus Green) i El callejón de las almas perdidas (Guillermo del Toro).
  • TEMES MUSICALS:  BLOC LESLIE BRICUSSE- CINEMA (compositor i lletristra: Dels films següents: Adios, Mr. Chips (1969) (Música de Leslie Bricusse. Tema: Overture). Dos en la carretera (música de Henry Mancini. Lletra de Leslie Bricusse. Tema: Two for the Road (Choir versión); Goldfinger (música de John Barry. Lletra de Leslie Bricusse i Anthony Newley. Tema: Goldfinger, cantat per Shirley Bassey). Hook – El capitán Garfio (música de John Williams, lletra de Leslie Bricusse. Tema: When You’re Alone, cantat per Amber Scott. Tema nominat a l’Oscar). Solo se vive dos veces (Música de John Barry. Lletra de Leslie Bricusse. Tema: You Only Live Twice, cantat per Nancy Sinatra). Un mundo de fantasía (1971) (Música i lletra de Leslie Bricusse i Anthony Newley. Tema: Pure imagination (cantat per Gene Wilder); Solo en casa (Música de John Williams. Lletra de Leslie Bricusse. Tema: Somewhere in the Memory. Tema nominat a l’Oscar). Victor Victoria (film) (música de Henry Mancini, lletra de Leslie Bricusse. Temes: You and Me (cantat per Robert Preston i Julie Andrews) i Le Jazz Hot (cantat per Julie Andrews. Banda sonara guardonado amb l’Oscar). El extravagante Dr. Dolittle (1967). Música i lletra de Leslie Bricusse. Tema: Talk To The Animals, cantat per Rex Harrison.  Tema guanyador de l’Oscars. I del musical de teatre: Victor Victoria (música de Henry Mancini. Lletra de Leslie Bricusse: Temes: Paris By Night i If I Were A Man (cantat per Julie Andrews. Original Broadway cast, 1995). Altres temes: dels films: Largo domingo de noviazgo (música d’Angelo Badalamenti. 1 tema). Hatari (música de Henry Mancini. Tema: Baby Elephant Walk). La tragedia de Macbeth (Música de Cartell Burwell. 1 tema). El callejón de las almas perdidas (música de Nathan Johnson. 1 tema). Nosferatu, hacia el vampiro (composición de Jordi Sabatés sobre el film de Murnau. 1992).

BUSCAR PER DIA

gener 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

BUSCAR PER MES

Arxius