Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 17/01/2022

Fitxa: EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 698-  data d’emissió: 17-Gener 2022

  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Eulàlia Umbert i Oriol Olivé, de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell, per parlar de la programació del segon trimestre de la 28ª temporada.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Sidney Poitier (actor, director i productor), Peter Bogdanovich (director i guionista) i Marilyn Bergman (lletrista de cançons).
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Col·loqui de valoració dels premis Globus d’Or de cinema i comentari de les nostres respectives llistes de millors films de l’any 2021, millors documentals i millors series de TV. Comentari una mica mes ampli de les series de TV: Succession i Hacks. I dels films: El caballero verde (David Lowery); Judas and the Black Messiah (Shaka King); The Sparks Brothers (Edgar Wright); Velvet Underground (Todd Haynes) i El año del descubrimiento (Luis López Carrasco).
  • TEMES MUSICALS: De les bandes sonores del films següents: Tal como éramos (cançó: The Way We Were, música de Marvin Hamlisch; lletres d’Alan i Marilyn Bergman, cantat per Barbra Streisand); El caso Thomas Crown (1999) (cançó: Windmills of Your Mind, música de Michel Legrand, lletres d’Alan i Marilyn Bergman, cantat per Sting); En el calor de la noche (cançó: In the Heat of the Night, música de Quincy Jones; lletra d’Alan i Marilyn Bergman, cantat per Ray Charles). Luna de papel (Tema: It’s Only a Paper Moon (compost per Rose-Harburg.Arlen, i cantat per Paul Whiteman i la seva orquestra). Los lirios del valle (Música de Jerry Goldsmith, tema: Main Title); Un retazo de azul (música de Jerry Goldsmith. Tema: Main Title  Theme from A Patch Of Blue). Annette (música de Sparks. Cançó: So May We Start, cantat per Sparks, Adam Driver, Marion Cotillard i Simon Helberg).

BUSCAR PER DIA

gener 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

BUSCAR PER MES

Arxius