Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 14/02/2022

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 702 –  data d’emissió: 14 febrer 2022

  • HOMENATGE MUSICAL A LESLIE BRICUSSE: Audició parcial del musical The Roar of Greasepaint (6 temes).
  • ESTRENES DE TEATRECrítiques de les obres següents: Història d’un senglar (o alguna cosa de Ricard) (de/dir.: Gustavo Calderón. Teatre Auditori de Ripollet, día 25 febrer). Los figurantes (dramatúrgia i direcció Nico Jongen. Teatre Lliure de Gràcia). Adéu Arturo (de La Cubana. Guió, idea i direcció: Jordi Milán. Teatre Coliseum). Repas de cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Terrassa, Cornellà de Llobregat i Barcelona. Notícia: Salmón. Festival d’Arts Vives de Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de: Isabel Torres (actriu); Bob Saget (actor) i Ivan Reitman (director, productor i guionista).
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: El páramo (David Casademunt); Scream (Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett); Matrix Ressurections (Lana Wachowski); Licorice Pizza (Paul Thomas Anderson); Uncharted (Ruben Fleischer); Los ojos de Tammy Faye (Michael Showalter) i Delicioso (Éric Besnard). Films estrenats i no comentats: The Royal Game; Un amor intranquilo; Tailor (El sastre); Viaje a alguna parte; The Beatles: Get Back – The Rooftop Concert i Visitante. Notícies: Comentari Premis Goya (36ª cerimònia: Film premiat: El buen patrón). Breu comentari a les nominacions als Oscars. Repàs cartellera: Xicsnèfils de Cerdanyola del Vallès; Sex Education Film Festival a Terrassa; BCN Sports Film Festival.  Notícies: Presentació del llibre El señor Wilder y yo, de Jonathan Coe, a càrrec de Fernando Trueba i projecció de Fedora, a la Filmoteca de Catalunya (día 16 febrer).
  • TEMES MUSICALS: Dels musicals següents: The Roar of the Greasepaint (música i lletres de Leslie Bricusse i Anthony Newley. Temes: Overture; The Beautiful Land; A Wonderful Day Like Today; The Joker; Who Can I Turn To i Feeling Good (Original Broadway cast, 1965).  Adéu Arturo (Cançó: Adéu Arturo, de La Cubana, arranjaments musicals de Joan Vives. Original Barcelona cast, 2022); La filla del mar – El musical (música de Marc Sambola, lletres de Marc Sambola i Jaume Viñas. Original Barcelona cast, 2022).  Bandes sonores dels films següents: Los cazafantasmas (música d’Elmer Bernstein. Tema: Ghostbusters Theme. Cancó: Ghostbusters (de i cantada per Ray Parker Jr.); Peligrosamente juntos (música d’Elmer Bernstein. Tema: Legal Eagles Love); El buen patrón (música de Zeltia Montes, premi Goya a la millor banda sonora). Mediterráneo (cançó: Te espera el mar, de i cantada per Maria José Llergo. Premi Goya a la millor cançó). Scream (Música Bryan Tyler. 1 tema). Matrix Ressurrections (música de Johnny Klimex i Tom Tykwer). Licorice Pizza (música de Jonny Greenwood. Tema: Licorice Pizza). Los ojos de Tammy Faye (tema medley amb Give a Hug i Up With a Giggle, cantat per Jessica Chastain). Delicioso (música de Christopher Julien, 1 tema).

BUSCAR PER DIA

febrer 2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  

BUSCAR PER MES

Arxius