Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 15/11/2021

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 691-  data d’emissió: 15-Novembre-2021

  • BANDA SONORA: Audició de la banda sonora del film  La crónica francesa de Wes Anderson. (1ª part).
  • ESTRENES DE TEATRE:  Crítiques de les obres següents: Malditas plumas (de Sol Picó. Sala Beckett. Sala de Baix). L’habitació tancada (Autoria i direcció: Loredana Volpe, a partir de tres textos de la literatura fantàstica. Sala Versus Glòries). Enterrando a Dodot (de  la cia. La Bella Otero. Dir.: Pablo Macho Otero. Teatre Tantarantana). Notícies: Avui s’entreguen els Premis Butaca (27ª edició). Repàs de nominacions. Campanya “Anem junts al teatre” del Gremi d’Hotels de Barcelona, Ajuntament de Barcelona i Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya). Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès,  Sabadell, Cornellà de Llobregat i Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Dean Stockwell (actor).
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: El ventre del mar (Agustí Villaronga); El último duelo (Ridley Scott); Lucas  (Álex Montoya); El sueño de Sigena (Jesús Garcés Lambert); Pan de limón con semillas de amapola (Benito Zambrano); Santos Criminales (Alan Taylor); Eternals (Chloé Zhao);      Historias para no dormir (versió 2021: La broma (Rodrigo Cortés); El asfalto (Paula Ortiz); Freddy (Paco Plaza) i El doble (Rodrigo Sorogoyen); Audrey (Documental sobre Audrey Hepburn, de Helena Coan); El chico mas hermoso del mundo (documental sobre Björn Andrésen, de Kristina Lindström i Kristian Petri); Aniquilación (Alex Garland) i Beckett (Ferdinando Cito Filomarino). Films estrenats i no vistos: Cuestión de derechos; Cuidado con lo que deseas; Cuidando al Sol; El rey de todo el mundo; Eiffel; Fuffad Ji; La vida secreta de los árboles; The Sparks Brothers; La revolución bailando; My Hero Academia: Misión mundial de Héroes; Nueve Sevillas; Tick, Tick… Boom; Till Death: Hasta que la muerte nos separe i Way Down. Reposició: Harry Potter y la piedra filosofal (amb motiu del seu 20e. aniversari). Repàs de cartellera: Cerdanyola del Valles; Filmoteca de Catalunya, Cinemes Verdi; Cicle de Cinema dels Drets dels Infants; Cicle Pantalla Barcelona i concert de música de John Williams al Teatre de la Faràndula de Sabadell i al Palau de la Música Catalana de Barcelona.
  • TEMES MUSICALS:  De les bandes sonores dels films següents: La crónica francesa (Temes d’Alexandre Desplat (7 temes); Paris Texas (música de Ry Cooder. Tema: Paris Texas); El último duelo (música de Harry Gregson Williams. Tema: Marguerite de Courreges)). Pan de limón con semillas de amapolas (cançó: Semillas de amapola, música i lletra de Joan Valent, cantat per Estrella Morente); Eternals (música de Ramin Djawadi. Tema: Eternals). Beckett (Música de Riuiychi Sakamoto. 1 tema). Harry Potter y la piedra filosofal (música de John Williams. 2 temes).  Dels musicals:  Billy Elliot, The Musical  (música d’Elton John. Lletres de Lee Hall. Tema: Merry Chritsmas, Maggie Thatcher. Original London Cast, 2005). Singin’ In the Rain (cançons de Nacio Herb Brown i Arthur Freed. Tema: Moses Supposes (original London Cast, 2012).

BUSCAR PER DIA

novembre 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

BUSCAR PER MES

Arxius