Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 22/11/2021

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 692-  data d’emissió: 22-Novembre-2021

  • BANDA SONORA: Audició del CD Cheek to Cheek, amb Tony Bennett i Lady Gaga (2ª part).
  • ESTRENES DE TEATRE:  Crítiques de les obres següents: Classe d’Isseult Golden i David Horan. Dir.: Pau Carrió. Teatre Auditori de Ripollet, divendres 26 novembre). La casa de los espíritus (d’Isabel Allende.  Dramatúrgia d’Anna Maria Ricart i Carme Portaceli. Dir.: Carme Portaceli. Teatre Romea). A Man of Good Hope (espectacle musical de l’Isango Ensemble a partir de Jonny Steinberg. Dir.: Mark Dornford-May. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Gran). L’oncle Vània (d’Anton Txékhov. Dir.: Oskaras Korsunovas. Teatre Lliure. Sala Fabià Puigserver). Karaoke Elusia (de/dir.: Oriol Puig. Sala Beckett. Sala de Dalt). La cresta de la ola (de/dir.: José Troncoso. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Tallers). Repàs cartellera: Ripollet, Sabadell i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Libertad (Clara Roquet); Way Down (Jaume Balagueró); Última noche en el Soho (Edgar Wright); Años de sequia (Robert Connelly). Films estrenats i no vistos: Algo salvaje. La historia de Bambino; Antlers: Criatura oscura; La puerta de al lado; Spencer; Los colores del porvenir; El fantasma de la sauna; ¡Corten!  i Plantados. Repàs de cartellera: Cerdanyola del Valles, Cinemes Verdi; 28ª edició de l’Alternativa. Festival de Cinema Independent de Barcelona.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari del film El poder del perro  (Jane Campion) i de la mini-sèrie de TV: Podría destruirte (HBO).
  • TEMES MUSICALS:  De les bandes sonores dels films següents: Way Down (música d’Arnau Bataller. Tema: The Vault); Última noche en el Soho (temes: Downtown (música i lletra de Tony Hatch, cantat per Anya Taylor-Joy, i Last Night in Soho (composta per Ken Howard i Alan Blaikley. Cantat per Dave Dee, Dozy, Beaky, Mick & Tich); Años de sequia (música de Peter Raeburn, 1 tema); El poder del perro (música de Jonny Greenwood. 1 tema).  Dels musicals:  Billy Elliot, The Musical  (música d’Elton John. Lletres de Lee Hall. Tema: Expressing Yourself. Original London Cast, 2005). Cançons: Torture Never Stops (de i cantada per Frank Zappa, inclosa en el muntatge teatral de L’oncle Vània). I del CD, Cheek by Cheek (2014). Temes: Cheek To Cheek (música i lletra d’Irving Berlin); Nature Boy (d’Eden Ahbez) i I Can’t Give You Anything But Love (de Dorothy Fields i Jimmy McHugh), tots cantats per Tony Bennett i Lady Gaga.

 

BUSCAR PER DIA

novembre 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

BUSCAR PER MES

Arxius