Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 08/11/2021

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 690 –  data d’emissió: 8-Novembre-2021

  • AUDICIÓ ALBUM LOVE FOR SALE, de Tony Bennett i Lady Gaga (Part 3ª i final). Inici audició Album: CHEEK TO CHEEK, de Tony Bennett i Lady Gaga (1ª part).
  • ESTRENES DE TEATRE:  Crítiques de les obres següents: El mercader de Venècia (de William Shakespeare. Dir.: Konrad Zschiedrich i Mingo Ràfols. Teatre Auditori de Ripollet, divendres 12/11).  AmorŽ-Skakespeare al cap (Dramatúrgia de Julia Calzada, Joana Castellano i Gisela Guitart. Dir.: Cia. Fac-òF i Laura Aubert. Teatre El Maldà). La mala dicció (de Jordi Oriol. Dir.: Xavier Albertí. Teatre Lliure. Gràcia). Fama, el musical (de Steve Margoshe i Jacques Levy. Dir.: Coco Comín. Teatre Apolo). Infanticida (de Caterina Albert. Òpera electrónica de Clara Peya. Dir.: Marc Angelet. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Tallers). M’haurieu de pagar (de/dir.: Jordi Prat i Coll. Reposició a la Sala Atrium). No em diguis reina (d’Emili Corral. Dir.: Emili Corral i Glòria José. Teatre Akadèmia).  Billy Elliot, el musical (d’Elton John i Lee Hall. Adaptació i direcció: David Serrano. Teatre Victòria). Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Terrassa, Sant Cugat del Vallès, Cornellà de Llobregat, Manresa i Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort Luis de Pablo (compositor), Roger Michell (director) i Jane Powell (actriu).
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Un segundo (Zhang Yimou); Tres (Juanjo Giménez); Petite Maman (Céline Sciamma); Un espíritu burlón (Edward Hall); El sustituto (Óscar Aibar); El espía inglés (Dominik Cooke) i La ruleta de la fortuna y la fantasía (Ryusuke Hamaguchi). Films vistos i no comentats: El último duelo; Santos criminales i Eternals. Films estrenats i no vistos: Claroscuro; Impuros; Érase una vez en Euskadi; Una familia feliz 2; Las fantasías; Alerta roja; Apples; Sedimentos; Buñuel, un cineasta surrealista; El lobo y el león; Josefina i Sooryyavanshi. Notícies: Acte d’homenatge a Helga Liné en la Filmoteca de Catalunya.
  • TEMES MUSICALS:  De les bandes sonores dels films següents: Fama (tema: Fame (música de Michael Gore. Lletra de Dean Pitchford. Cançó guanyadora de l’Oscar). Siete novias para siete hermanos (cancó: Wonderful, Wonderful Day (Música de Gene De Paul. Lletra de Johnny Mercer. Cantat per Jane Powell). Un espíritu burlón (versió 1945. Música de Richard Addinsell. Tema: Prelude); El espía inglés (Música d’Abel Korzeniowski. 1 tema). El último duelo (música de Harry Gregson Williams. Tema: The Duel). Del musical:  Billy Elliot, el musical (música d’Elton John. Lletres de Lee Hall, 2 fragments de 30 segons cadascun, del muntatge de Barcelona) i The Stars Look Down i Solidarity (Original London Cast, 2005).  Cançons: Let’s Do It; Just One of Those Things; Dream Dancing i Anything Goes (Música i lletres de Cole Porter. Cantats per Lady Gaga i Tony Bennett, dels CD’s Love For Sale, 2021 i Cheek to Cheek, 2014).

BUSCAR PER DIA

novembre 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

BUSCAR PER MES

Arxius