Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 25/10/2021

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 689 –  data d’emissió: 25-Octubre-2021

  • AUDICIÓ ALBUM LOVE FOR SALE, de Tony Bennett i Lady Gaga (Part 2ª).
  • L’ENTREVISTA DEL DIA:    Amb Toni Casares, director de la Sala Beckett.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort d’Edita Gruberova (soprano) i dels intèrprets: Sonny Chiba, Rosita Quintana i Nino Castelnuovo.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: La crónica francesa (Del Liberty, Kansas Evening Sun (Wes Anderson); Distancia de rescate (Claudia Llosa); Supernova (Harry MacQueen); Entre rosas (Pierre Pinaud); El extraño viaje (Fernando Fernán Gómez) i Halloween Kills (David Gordon Green). Films estrenats i no vistos: Quién lo impide; Ron da error i Salvar el árbol. Notícies: Accident en rodatge: Alec Baldwin mata accidentalment directora de fotografía. Film Mediterráneo premiat al Festival de Roma. 47ª edició del festival de curtmetratges Filmets de Badalona.  40ª edición de Terror Molins. Festival de Cinema de Terror de Molins de Rei. Repàs de cartellera: Ripollet; Xiscnèfils de Cerdanyola del Vallès. Filmoteca de Catalunya. Centre Cívic Urgell.
  • ESTRENES DE TEATRE:  Crítiques de les obres següents: Club Monterverdi (Espectacle musical al Teatre Auditori de Ripollet, divendres 29/10).  Jo, dona. A Lili Elbe (Cia Marta Carrasco. Dir.: Marta Carrasco i Manel Quintana. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Tallers). Foscor (de Jan Vilanova Claudín. Dir.: Clara Manyós. Sala Versus Glòries). Obra vista pendent de comentar: Fama. Notícies: 5ª edició Festival RBLS de Teatre Jove. Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès, Terrassa i Barcelona.
  • TEMES MUSICALS:  De les bandes sonores dels films següents: La crónica francesa (música d’Alexandre Desplat. Tema: Obituary). Supernova (música de Keaton Henson. Tema: Supernova). Entre rosas (cançó: La rose et l’armure (cantat per Antoine Elies). Halloween Kills (música de John Carpenter. Tema: Halloween (film 1978). El jeque blanco (música de Nino Rota. 1 tema). Dels musicals:  Las chicas del coro (música i lletres de Ferran González. Temes: Sal i Los 80. Original Barcelona cast, 2021). De la òpera Les Contes de Hoffmann (música de Jacques Offenbach. 1 tema cantat per Edita Gruberova).Tema: Cànon de Johan Pachelbel, versió curta.  Cançons: I Concentrate On You; I Get Kick Out Of You; So In Love i Let’s Do It  (música i lletres de Cole Porter. Cantats per Lady Gaga i Tony Bennett, del CD Love For Sale, 2021).

Dia 1 de Novembre no hi ha programa, per la Festivitat de Tot Sants.

Tornem el día 8 de Novembre.

BUSCAR PER DIA

octubre 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius