Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 18/10/2021

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 688 –   data d’emissió: 18-Octubre-2021

  • AUDICIÓ ALBUM LOVE FOR SALE, de Tony Bennett i Lady Gaga (Part 1ª).
  • ESTRENES DE TEATRE:  Crítiques de les obres següents: Nosaltres (A nosotros nos daba igual)(d’Helena Tornero. Dir.: Ricard Soler Mallol. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Petita). Aquell día tèrbol que vaig sortird’un cinema i vaig decidir convertir-me en un om (d’Eleonora Herder. Dir.: Alícia Gorina. Teatre Lliure. Sala Fabià Puigserver). La dona trencada (de Simone de Beauvoir. Dir.: Francesca Piñón. Sala Atrium). T’estimo si he begut (d’Empar Moliner. Dir.: David Selvas. Temes musicals d’Andreu Gallén. Teatre Poliorama). Combat de negre i de gossos (de Bernard-Marie Koltès. Dir.: Roberto Romei. Teatre Tantarantana). Las chicas del coro (musical de Ferran González. Dir.: Rubén Yuste. Teatre Aquitània). Notícies: Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou. Premis Max de Teatre. IV Edició Premis Teatre Barcelona. Premi Nacional de Teatre a Juan Diego Botto. Repàs cartellera: Ripollet i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: El buen patrón (Fernando León de Aranoa) i Venom: habrá matanza (Andy Serkis). Films estrenats i no vistos: Un segundo; España, la primera globalización; Dos cólegas y la gran bestia; Another Way: Dear Future Children; Tokyo Shaking; Aztarnak (Huellas); Pleasure; Honsla Rakh; Canciones de horror; i La Transición, de la dictadura a la democracia. Reposició d’El día de la bestia. Notícies: Visita de Werner Herzog a la Filmoteca (día 21). Festival Serializados. Palmarés de Festival de Cinema de Sitges.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari i análisis de les series El juego del calamar de Hwang-Dong-hyuk i Misa de medianoche. Focus sobre el seu creador, Mike Flanagan.
  • TEMES MUSICALS:  De les bandes sonores dels films següents: El buen patrón (música de Zeltia Montes. Tema: Básculas Blanco). Venom. Habrá matanza (música de Marco Beltrami, 1 tema). De les series: El juego del calamar (música de Jaeil Jung) i Misa de medianoche (música de The Newton Brothers. 1 tema de cada). Dels musicals: T’estimo si he begut (música i lletres d’Andreu Gallén. Temes: Repartim la vostra sort i T’estimo si he begut. Original Barcelona cast, 2021). Las chicas del coro (música i lletres de Ferran González. Temes: I’m Your Man i Las chicas del coro. Original Barcelona cast, 2021). Cançons: Night and Day; Love for Sale i Do I Love You (música i lletres de Cole Porter. Cantats per Lady Gaga i Tony Bennett, del CD Love For Sale, 2021).

BUSCAR PER DIA

octubre 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius