Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 11/10/2021

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 687-  data d’emissió: 10-Octubre-2021

  • L’ENTREVISTA DEL DIA: Amb Oriol Olivé i Eulàlia Umbert, de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell de Ripollet, per presentar la programació del primer trimestre de la 28ª temporada.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Madres paralelas (Pedro Almodóvar); Las leyes de la frontera (Daniel Monzón) i Titane ((Julia Ducournau). Films estrenats i no vistos: Distancia de rescate i La familia Addams 2: La gran escapada.  Repàs cartellera: Xiscnèfils (Cerdanyola del Vallès), Filmoteca de Catalunya (150 aniversari del naixement de Segundo de Chomón, cicle Costel·lació Chomón). Notícies: Visita sorpresa de Tom Cruise a Barcelona. Dia 6 d’Octubre declarat Dia Nacional del Cinema Espanyol. Exposició Cinémode per Jean Paul Gaultier a la Cinémathèque Française.
  • ESTRENES DE TEATRE:  Crítiques de les obres següents: Soc el vent (de Jon Fosse. Dir.: Marc Chornet Artells. Teatre Akadèmia). Avinguda Nacional (de Jaroslav Rudis. Dir.: Naila Rami Oms. Sala Beckett, sala de Dalt). Disset anys (musical amb dramatúrgia d’Adrià Andreu, Bruna Artigal i Èric Pons. Dir.: Èric Pons. El Maldà). Cantando bajo la lluvia (adaptació del film musical  escrit per Betty Comden i Adolph Green, el 1952. Dir.: Àngel Llàcer. Dir. Musical: Manu Guix. Teatre Tívoli).
  • TEMES MUSICALS:  De les bandes sonores dels films següents: Madres paralelas (música d’Alberto Iglesias. Temes: Sesión de fotos i El visillo volante). Las leyes de la frontera (cançó: Las leyes de la frontera, del grup Derby Motoreta’s Burrito Kachimba). Titane (música de Jim Williams. 1 tema). Jurassic Park (música de John Williams. Tema: Theme From Jurassic Park). I dels musicals: Disset anys (cancó Refer la historia (Rewrite This Story, del musical de TV Smash, 2012) i Disset anys (Seventeen, del musical Heathers, de Laurence O’Keefe i Kevin Murphy, 2010), cançons traduïdes i adaptades per Aina Lluch i Adrià Andreu. Original Barcelona cast, 2021). Cantando bajo la lluvia (música de Nacio Herb Brown i Arthur Freed. Tema: Singin’ in the Rain, versió final. Original Barcelona cast, 2021) i Good Morning (original London cast, 2012). De la òpera La Traviata (música de Giuseppe Verdi. Llibret de Francesco Maria Piave. Tema: Brindisi (gravació al Teatre Verdi de Florència, 1992). Cançó: It’s De-Lovely (música i lletre de Cole Porter. Cantat per Lady Gaga i Tony Bennett, del CD Love For Sale).

BUSCAR PER DIA

octubre 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius