Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 04/10/2021

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 686 –  data d’emissió: 4-Octubre-2021

  • ANIVERSARI:  75 anys dels judicis de Nuremberg. Comentari sobre el film: Judgement at Nuremberg (Vencedores o vencidos) de Stanley Kramer.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Sin tiempo para morir (Cary Joji Fukunaga); Mediterráneo (Marcel Barrena); Preparativos para estar juntos en un periodo de tiempo desconocido (Lili Horvat i Benedetta (Paul Verhoeven). Films estrenats i no vistos: Malmkrog i Medjugorje, la película.  Repàs cartellera: Xiscnèfils (Cerdanyola del Vallès), Festival OhLala! De Cinema Francòfon de Barcelona. Verdi i Inici de LA 54ª edició del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Inauguració exposición El centenari de Fellini al món al Born de Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS:  Mort del cineasta Josep Maria Forn i del critic i presentador de Días de cine de TVE, Antonio Gasset
  • ESTRENES DE TEATRE:  Crítiques de les obres següents: Presentació de la 28ª temporada de la Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell amb recital de poesía de Josep Pedrals (día 8 Octubre). La batalla de los ausentes (d’Eusebio Calonge. Dir.: Paco de La Zaranda. Teatre Romea). L’assassinat a l’Orient Express (d’Agatha Christie. Adaptació de Ken Ludwig. Dir.: Iván Morales. Teatre Condal). La Víctor C. (d’Anna Maria Ricart Codina, a partir de Víctor Català. Dir.: Carme Portaceli. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Gran). Descripció d’un paisatge (de Josep Maria Benet i Jornet. Dir.: Toni Casares. Sala Beckett. Sala de Baix). Birnam (de Víctor Sunyol. Dir.: Joan Roura. Biblioteca de Catalunya). Repàs cartellera: Cerdanyola del Vallès; Terrassa i Barcelona.
  • TEMES MUSICALS:  De les bandes sonores dels films següents: Vencedores o vencidos (música d’Ernest Gold. 5 temes). Sin tiempo para morir (música de Hans Zimmer. Temes: Gun Barrel i Matera) i cancó: No Time To Die (composta per Billie Eilish i Finneas O’Connell, cantada per Billie Eilish). Mediterráneo (música d’Arnau Bataller. 1 tema). El hombre lobo (1941) (música de Hans J. Salter i Frank Skinner. 1 tema). Asesinato en el Orient Express (films amb música de Patrick Doyle (2017) i de Richard Rodney Bennett (1974). 1 tema de cada film). Companys, procès a Catalunya (música de Manuel Valls. Tema: Conclusió: El vent ho escombra tot). I de l’obra de teatre: Macbeth. (producció del Théâtre National Populaire, 1951-1963). Música de Maurice Jarre. (1 tema).

BUSCAR PER DIA

octubre 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

BUSCAR PER MES

Arxius