Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 27/09/2021

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 685 –  data d’emissió: 27-Setembre-2021

  • OVERTURA MUSICAL: Audició banda sonora film Annette (2ª part i final).
  • ESTRENES DE TEATRE:  Crítiques de les obres següents: La fiesta del chivo (de Mario Vargas Llosa. Dir.: Carlos Saura. Teatre Poliorama). Alhayat o la suma dels dies (de Laia Foguet i Aura Foguet. Dir.: Aura Foguet. El Maldà). Clitemnestra, la casa dels noms (de Colm Toibín. Dir.: Agustí Villaronga. Teatre Romea). Repàs cartellera: Ripollet, Cerdanyola del Vallès; Barcelona. Notícia: Entrega dels Premis Tony de Teatre: 74 edició: Guanyadors: Moulin Rouge, The Musical i The Inheritance).
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Maixabel (Íciar Bollaín). Cry Macho (Clint Eastwood). Jinetes de la justicia (Anders Thomas Jensen).  Lazos (Daniele Luchetti). ¿Quién es quién? (Jean-Patrick Benes). El club del paro (David Marqués). Films estrenats i no vistos: Respect; No respires 2; Preparativos para estar juntos en un periodo de tiempo desconocido; No odiarás; Bon día, món  i La noche de los reyes.  Repàs cartellera: Projecció a Ripollet del film Josep (dimarts 28 Sept al Teatre Auditori) i també a la Filmoteca de Catalunya (día 1/10) i Xiscnèfils (Cerdanyola del Vallès).
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER:  Comentari sobre la entrega dels premis Emmy de TV, amb incís de les series premiades: Ted Lasso i Halston. I comentari sobre la serie The White Lotus.
  • TEMES MUSICALS:  De les bandes sonores dels films següents: Annette (música de Sparks. Total: 7 temes). Cry Macho (cançó: Find a New Home, composta per Mark Mancina i cantat per Will Banister). El club del paro (cançó: El club del paro, composta i cantada pe Muchachito Bombo Infierno). De les series de TV: Ted Lasso (música de Marcus Munford i Tom Howe. 1 tema). The White Lotus (música de Cristóbal Tapia de Veer. 1 tema). I del musical: Moulin Rouge, The Musical (autors varis. Tema: Welcome To The Moulin Rouge. Original Broadway cast, 2019).

BUSCAR PER DIA

setembre 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

BUSCAR PER MES

Arxius