Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 20/09/2021

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 684 –  data d’emissió: 20-Setembre-2021

  • OVERTURA MUSICAL: Audició banda sonora film Annette (1ª part) amb breu comentari del film de Leos Carax.
  • ESTRENES DE CINEMA: Crítiques dels films següents: Chavalas (Carol Rodríguez Colás); Las consecuencias (Claudia Pinto); Nora (Lara Izagirre); Adios, idiotas (Albert Dupontel); Dune Part One (Denis Villenueve); Jungle Cruise (Jaume Collet-Serra); Reminiscencia (Lisa Joy); Gunpower Milkshake (Cóctel explosivo) (Navot Papushado); Candyman (Nia DaCosta); Maligno (James Wan); Una villa en la Toscana (James D’Arcy); Cuestión de sangre (Tom McCarthy); Free Guy (Shawn Levy) i Tiempo (M. Night Shyamalan). Films estrenats i a la cartellera i no vistos: After. Almas perdidas; Billy; Calamity; Blue Bayou; Con quién viajas; D’Artacan y los tres Mosqueperros; ¿Quién es quién?; Worth; Ninja a cuadros 2: Misión Tailandia; La metamorfosis de los pájaros; Sevillanas de Brooklyn; Los Olchis; Shang-Chi y la leyenda de los diez anillos i Lazos. Repàs cartellera: Xiscnèfils (Cerdanyola del Vallès) i Filmoteca de Catalunya.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de: Patricia Hitchcock, Jacqueline Sassard; Françoise Arnoul;  Alfonso Sastre; Peter Fleischmann; Jean-François Stevenin; Ana Maria Ventura; Charles Grodin; Romain Bouteille; Clarence Williams III; Buddy van Horn; Michael K. Williams  i Mario Camus.
  • ESTRENES DE TEATRE:  Crítiques de les obres següents: Una intervenció (de Mike Bartlett. Dir.: Sílvia Sabaté. Teatre Tantarantana). Començar (de David Eldridge. Dir.: Pau Carrió. La Villarroel). Qui a casa torna (de Harold Pinter. Dir.: Salvador Esplugas. Teatre Gaudí). La teranyina (d’Agatha Christie. Dir.: Empar Lopez. Teatre del Raval). Comentari de la Exposició : La Cubana 40+1 anys, al Miramar Centre Cultural de Sitges. Repàs cartellera: Cerdanyola del Vallès, Cornellà de Llobregat i Barcelona.
  • TEMES MUSICALS:  De les bandes sonores dels films següents: Annette (música de Sparks. Total: 8 temes). Adios, idiotas (música de Christopher Julien, 1 tema); Dune Part One (Música de Hans Zimmer. 1 tema); Maligno (Música de Joseph Bishara (1 tema); Gunpower Milkshake (Música de Frank Ilfman. 1 tema). Tiempo (música de Trevor Gureckis. 1 tema); César et Rosalie (Música de Philippe Sarde. 1 tema). De la sèrie de TV: Fortunata y Jacinta (música d’Antón García Abril. Tema de Fortunata). I del musical: Cegada de amor (música i lletres de Joan Vives. Tema: Ni verdad ni mentira. Original Barcelona cast, 1994).

BUSCAR PER DIA

setembre 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

BUSCAR PER MES

Arxius