Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 31/05/2021

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 678-   data d’emissió:  31-Maig-2021

  • ANIVERSARIS: Avui Clint Eastwood compleix 91 anys.
  • ESTRENES DE CINEMA (Cinemes i plataformes): Critiques dels films: First Cow (Kelly Reichardt). Ilargi Guztiak. Todas las lunas (Igor Legarreta); El ejército de los muertos (Zack Snyder); Siervos (Ivan Ostrochovsky) i Pequeño país (Eric Barbier). Breus comentaris de: No matarás (David Victory) i Baby (Juanma Bajo Ulloa). Films a la cartellera no comentats:  Armugán, el último acabador; La abeja Maya y el orbe dorado; Poliamor para principiantes; Maldita jungla; Spiral: Saw; Érase una vez en Queens; Mia y Moi; Cruella; El año de la furia; Despierta la furia; Félix y el tesoro de Morgäa; Uno de nosotros; Nunca volverá a nevar; Tierra Santa. El último peregrino; Gunda i SweatRepàs de cartellera: Xiscnèfils de Cerdanyola del Vallès, Verdi, Boliche, Renoir Floridablanca i Phenomena. Notícies: Palmarès Docs Barcelona. Subhasta d’objectes de Vivien Leigh a Barcelona. Cicle: Cinema al Jardí, al Palau Robert.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de Cristóbal Halffter (compositor); Norman Lloyd; Susana Canales; Libertad Leblanc, Jessica Walter i Gavin MacLeod (Intèrprets); Jesús Yagüe, Richard Rush (directors i guionistes) i Franco Battiato (cantant, compositor, actor, director i guionista).
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Kubrick is Dead (espectacle de dansa de la companyia La Intrusa. Mercat de les Flors). L’olor eixordadora del blanc (de Stefano Massini. Dir.: Moreno Bernardi. Teatre Akadèmia). Sr. Ruiseñor (companyia Els Joglars. Dramaturgia de Ramon Fontserè, Dolors Tuneu i Alberto Castrillo-Ferrer. Dir.: Ramon Fontserè. Teatre Apolo). Vernissatge (de Václav Havel. Dir.: Marilia Samper. Escenari Joan Brossa). Notícies: Premis Nacionals de Cultura. Mostra d’Igualada. Reapertura de la Sala Apolo. Inici del Festival Jardins de Pedralbes. Inici de la reapertura teatral al West End de Londres. Repàs de cartellera: Barcelona.
  • TEMES MUSICALS:  De les bandes sonores dels films següents: El bueno, el feo y el malo (música d’Ennio Morricone. 1 tema); Harry el sucio (música de Lalo Schifrin. Tema: Main Tittle). Los puentes de Madison (música de Clint Eastwood. 1 tema). Sin perdón (música de Clint Eastwood i Lennie Niehaus. Tema: Claudia’s Theme). Million Dollar Baby (música de Clint Eastwood. 1 tema). First Cow (Música de William Tyler. 1 tema). Pequeño país (tema: Petit Pays. De i cantada per Gaël Faye). Baby (Música de Bingen Mendizabal, Luis Maria Uriarte i Koldo Uriarte. Temes: El chupete; Renacer i El bebé). El ejército de los muertos (tema: Viva las Vegas, cantat per Richard Chease i Allison Crowne). Perduto amore (cancó: Perduto amore, de Salvatore Adamo, cantada per Franco Battiato). I dels musicals següents: The Book of Mormon (Música i lletres de Trey Parker; Robert Lopez i Matt Stone. Tema: Hello! (original Broadway cast, 2011). Come From Away  (música i lletres d’ Irene Sankoff i David Hein. Tema: Welcome to the Rock. Original Broadway cast, 2017).

BUSCAR PER DIA

maig 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

BUSCAR PER MES

Arxius