Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 07/06/2021

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 679-   data d’emissió:  7-Juny-2021

Atenció: Fins nou avís, el programa començarà a les 19 hores (a causa de les directrius anti-Covid i la regulació del toc de queda).

  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Mare de sucre (de/dir.: Claudia Cedó. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Tallers). Red Room (de/dir.: Sol Picó i Susanna Barranco. Espai Escènic Joan Brossa). Alguns dies d’ahir (de: Jordi Casanovas. Dir.: Ferran Utzet. La Villarroel). I només jo vaig escapar-me (de Caryl Churchill. Dir.: Magda Puyo. Teatre Lliure. Sala Fabià Puigserver). Història d’un senglar (o alguna cosa de Ricard) (de/dir.: Gabriel Calderón. Teatre Lliure – Espai Lliure). Repàs cartellera: Ripollet i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA (Cinemes i plataformes): Critiques dels films: Sueños de una escritora en Nueva York (Philippe Falardeau); Gaza mon amour (Tarzan i Arab Nasser); Despierta la furia (Guy Ritchie); Shorta. El peso de la ley (Anders Olholm i Frederik Louis Hviid) i Cruella (Craig Gillespie). Films a la cartellera no comentats:  Dios mío ¡los niños han vuelto!; Expediente Warren: Obligado por el demonio; The Good Traitor; Errante si retorno, una historia Rohingya, Karen i Un pequeño contratiempo. Repàs de cartellera: Ripollet, Xiscnèfils de Cerdanyola del Vallès, Verdi, Phenomena i Filmoteca.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari del film: Oslo (Bartett Sher) i de les series de TV: El método Kominsky i El ferrocarril subterráneo.
  • TEMES MUSICALS:  De les bandes sonores dels films següents: Los Estados Unidos contra Billie Holiday (temes: Break Your Fall; I Cried for You; Ain’t Nobody’s Business i Them There Eyes (tots cantats per Andra Day). Gaza mon amour (música d’André Matthias. Tema: Gaza mon amour). Cruella (cançó: Call Me Cruella, cantat per Florence + The Machine). Oslo (música de Zoe Keating i Jeff Russo. 1 tema). I de la serie: El ferrocarril subterráneo (música de Nicholas Britell. 1 tema). I dels musicals següents: Matilda (música i lletres de Tim Minchin. Tema: When I Grow Up (Original London cast, 2011). Wicked (música i lletres de Stephen Schwartz. Tema: Defying Gravity (original Broadway cast, 2003).

BUSCAR PER DIA

juny 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

BUSCAR PER MES

Arxius