Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 14/06/2021

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 680   data d’emissió: 14-Juny-2021

  • ANIVERSARIS: Centenaris de Luis Garcia Berlanga; Fernando Fernán Gómez i Luis Ciges. 40 aniversari de la estrena mundial d’En busca del arca perdida.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Deixa’t estar de romanços (amb Pep Gimeno “Botifarra” (Teatre Auditori del Mercat Vell de Ripollet. Dia 18 Juny). L’huracà (de Carme Montoriol. Dir.: Mònica Bofill. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Petita). Lázaro (dramatúrgia i direcció: Roberto Hoyo Castillejo. Tantarantana Teatre). Carnicera (de Javier Daulte. Dir.: David Teixidó. Sala La Gleva). L’habitació blanca (de Josep Maria Miró. Dir.: Lautaro Perotti. Sala Flyhard). Repàs cartellera: Ripollet i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA (Cinemes i plataformes): Critiques dels films: La casa del caracol (Macarena Astorga); Solo una vez (Guillermo Ríos); Uno de nosotros (Thomas Bezucha); Possessor (Brandon Cronenberg); Family Romance, LLC (Werner Herzog) i En un lugar salvaje (Robin Wright). Reposicions: Reservoir Dogs (Quentin Tarantino) i Mulholland Drive (David Lynch). Films a la cartellera no comentats: La violinista; Nación; Human Life i Panamá Radio. Repàs de cartellera: Ripollet, Phenomena i Filmoteca. Comentari avanç estrena: En un barrio de Nueva York (día 18 juny).
  • TEMES MUSICALS:  De les bandes sonores dels films següents: Bienvenido Mr. Marshall (cançó: Americanos ((tema de J. Solano; J. Ochaita i A. Rodriguez. Cantat per Lolita Sevilla); Belle Epoque (música de Antoine Duhamel. Tema: La maleta en el camino); Paris -Tombuctú (Tema: Paris-Tombuctú (A ninguna parte) composta per Luis Mendo i Bernardo Fuster, cantat per Manolo Tena); La lengua de las mariposas (música d’Alejandro Amenábar. Tema: Genérico); En busca del Arca perdida (música de John Williams. Tema: The Raiders March); Uno de nosotros (música de Michael Giachinno. Tema: Let Him Go). En un lugar salvaje (música de Time For Three. 1 tema). Mulholland Drive (Música d’Angelo Badalamenti. Tema: Mulholland Drive). Wolfwalkers (música de Bruno Coulais. Tema: Wolfwalkers Theme). En un  barrio de Nueva York (música i lletres de Lin-Manuel Miranda. Tema: In the Heights). I dels musicals següents: Hamilton (música i lletra Lin-Manuel Miranda. Tema: My Shot. Original Broadway cast, 2015). Tina: The Tina Turner Musical (Temes: Notbush City Limits, Proud Mary i I Don’t Wanna Fight (autors varis. Original Broadway cast, 2019 ). I cançó: Jota de Xàtiva (cantat per Pep Gimeno “Botifarra”).

BUSCAR PER DIA

juny 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

BUSCAR PER MES

Arxius