Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 21/06/2021

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 681   data d’emissió: 21-Juny-2021

  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Filumena Marturano (d’Edoardo de Filippo. Dir.: Oriol Broggi. Biblioteca de Catalunya). M’haurieu de pagar (de/dir.: Jordi Prat i Coll. Sala Atrium). Repàs de cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès; Barcelona. Breu pinzellada dels festivals d’estiu: Festival Grec i Festival Cruïlla; Cicle Candelight a l’Hospital de Sant Pau; sessions de jazz al terrat de la Pedrera i les Nits Màgiques de la Casa Batlló; tot a Barcelona; Fres Festival de Sabadell; Festival Berdache de l’Hospitalet de Llobregat; Salat, Festival de l’Humor de Sant Feliu de Guixols; Festival de Cap Roig; Festival de Peralada. Notícies: Lluís Pasqual dona el seu arxiu personal al Ministeri de Cultura espanyol; homenatge a Josep Maria Benet i Jornet; situació de les acusacions d’abusos sexuals a l’Institut del Teatre i algunes actuacions fetes; situació del Teatre Arnau (projecte de recuperació); remodelació de l’Escenari Joan Brossa – possible tancament?; Exposició dels 40 anys del Tricicle al Palau Robert: “Tricicle, clic, gest, humor, llenguatge”. I Exposició dels 40 anys de La Cubana al Miramar Centre Cultural de Sitges: “La Cubana 40+1; un viatge del “no res” al 2021”.
  • ESTRENES DE CINEMA (Cinemes i plataformes): Critiques dels films: El inglés que cogió una maleta y se fue al fin del mundo (Gillies Mackinnon); Mandíbulas (Quentin Dupieux); Un lugar tranquilo 2 (John Krasinski); El poeta y el espía (Gianluca Jodice); Luca (Enrico Casarosa) i En un barrio de Nueva York (In the Heights)(Jon M.  Chu). Reposició de La escopeta nacional (Luís Garcia Berlanga).  Films estrenats i no vistos: Queridos vecinos; Destello bravío; El otro guardaespaldas 2 i LolaRevisió cartellera d’estiu: Pinzellades d’alguns films que s’estrenen properament. Filmoteca de Catalunya; Phenomena; Verdi; cicle Pantalla Barcelona; Cicle Gandula a Montjuïc. Notícies: Inici de l’Any Chomón a la Filmoteca de Catalunya amb motiu del 150 aniversari del seu naixement.  Guió desconegut de Berlanga en la Caixa de les Lletres de Cervantes. Exposició “Berlanguiano” a Madrid. Palmarès del Festival de Cinema Espanyol de Màlaga amb triomf català. Judith Colell, nova presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català. Festival de Cannes al juliol. Acaba la Exposició “Mart. El mirall Vermell” al CCCB de Barcelona.
  • TEMES MUSICALS:  De les bandes sonores dels films següents: Los Estados Unidos contra Billie Holiday (temes: Lady Sings The Blues; Lover Man; Gimme a Pigfoot And Bottle Of Beer i God Bless The Child, tots cantats per Andra Day). Un lugar tranquilo 2 (música de Marco Beltrami, 1 tema); Luca (Música de Dan Comer. 1 tema).  En un barrio de Nueva York (In the Heights) (música i lletres de Lin Manuel Miranda. Temes: Breathe; 96.000; Paciencia y fe i Carnaval del Barrio). Dels musicals següents: Cegada de amor (música i lletres de Joan Vives. Tema: Cegada de amor. Original Barcelona cast, 1994); Pretty Woman: The Musical (música i lletres: Bryan Adams i Jim Vallance. Temes: Welcome to Hollywood; Anywhere But Here i You’re Beautiful. Original Broadway cast, 2018). I de la òpera La Boheme (música de Giacomo Puccini. Tema: Si, Mi chiamano Mimi, cantat per Maria Callas).

MARXEM DE VACANCES!!!. EL PROGRAMA TORNARÀ EL 13 DE SETEMBRE.   BON ESTIU!!!!

BUSCAR PER DIA

juny 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

BUSCAR PER MES

Arxius