Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 17/05/2021

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 677-   data d’emissió:  17-Maig-2021

Atenció: Fins nou avís, el programa començarà a les 19 hores (a causa de les directrius anti-Covid i la regulació del toc de queda).

  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Kràmpack (de Jordi Sánchez. Dir.: Pep Anton Gómez. Teatre Auditori de Ripollet, divendres 21). El que no es diu (de/dir.: Marilia Samper. Sala Beckett). La vida en pedazos (musical. Llibret de Sergio Toyos. Música de Dídac Flores. Dir.: Xènia Reguant. Teatre Gaudí).  Boira a les orelles (Dramatúrgia d’Els Pirates Teatre i Míriam Escurriola, a partir de la història d’Enric Romaní.  Dir.: Adrià Aubert. El Maldà). Notícies: Premis de la Critica teatral (Recomana). Augment del 70% de la capacitat de seients a Cultura, teatres i cinemes). Repàs cartellera: Ripollet; Terrassa, Manresa i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA (Cinems i plataformes): Critiques dels films: Hijos del sol (Majid Majidi); La mujer en la ventana (Joe Wright); Burden (Andrew Heckler); Loco por ella (Dani de la Orden); Descuida, yo te cuido (J. Blakeson) i Billy y Ted salvan el universo (Dean Parisot). Films a la cartellera no comentats: Amanece en Calcuta; Barbie y Chelsea, el cumpleaños perdido; Este cuerpo me sienta de muerte; Borrar el historial; Ejército de los muertos; Vivir sin nosotros; Isabella; Ilargi Gutziak, Todas las lunas; Los inocentes; 4 días; Ghosts; Negra; Vivo, Mortal Kombat  i Tiburón blancoRepàs de cartellera: Ripollet, Xiscnèfils de Cerdanyola del Vallès i Filmoteca.
  • L’OPINIÓ DE RAMON OLIVER: Comentari de la mini-serie Mare of Easttown (HBO) i del film Valhalla Rising (Nicolas Winding Refn).
  • TEMES MUSICALS:  De les bandes sonores dels films següents: Los Estados Unidos contra Billie Holiday (temes: Strange Fruit; Tigress & Tweed i Solitude (tots cantats per Andra Day); Billy y Ted salvan el universo (tema: Face the Music, de Heavy Duty i altres);  El agente Topo (Tema: Te quiero de i cantat per José Luis Perales). Valhalla Rising (música de Peter Kyed i Peter Peter. 1 tema). De les obres segúents: Boira a les orelles (fragment parlat i 1 tema musical al piano d’Ariadna Cabiró). Els músics de Bremen, el musical (autor: Ever Blanchet. Música de Joan Olivé. Temes: Cançó del ruc i Junts! (original Barcelona cast, 2021).

Avís: Dia 24 de Maig NO HI HA PROGRAMA per festa local (2ª Pasqua).

Tornarem el Dilluns 31 de Maig.

 

BUSCAR PER DIA

maig 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

BUSCAR PER MES

Arxius