Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 10/05/2021

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 676 –   data d’emissió:  10-Maig-2021

Atenció: Fins nou avís, el programa començarà a les 19 hores (a causa de les directrius anti-Covid i la regulació del toc de queda).

  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Speer (d’Esther Vilar. Dir.: Ramon Simó. Teatre La Gleva). L’Emperadriu del Paral·lel (de Lluïsa Cunillé. Dir. Xavier Albertí. Teatre Nacional de Catalunya. Sala Gran). Antoine, el musical (de Dario Regattieri i Ignasi Vidal. Música: Shuarma i Elefantes. Dir.: Ignasi Vidal. Teatre Apolo). Notícia: Exposició sobre 40 anys del Tricicle al Palau Robert. Repàs cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès, Terrassa i Barcelona.
  • ESTRENES DE CINEMA: Critiques dels films:  El olvido que seremos (Fernando Trueba); Quo Vadis, Aida? (Jasmila Zbanic); Masacre: Ven y mira (Elen Klimov, 1985); Charulata. La esposa solitaria (Satyajit Ray, 1964); Earwig y la bruja (Goro Miyazaki); Una veterianaria en La Borgoña (Julie Manoukian); Nadie (Ilya Naishuller); Aquellos que desean mi muerte (Taylor Sheridan); The Assistant (Kitty Green); El disidente (Bryan Fogel); Las espías de Churchill (Lydia Dean Pilcher); Ojalá te mueras (Mihály Schwechtje); i Amigo (Oscar Martin). Repàs de cartellera: Ripollet.
  • TEMES MUSICALS:  De les bandes sonores dels films següents: Soul (música: Trent Reznor; Atticus Ross i Jon Batiste. Tercera i última entrega de la audició de la banda sonora guanyadora del Oscar. 16 temes). Earwig y la bruja (música: Satoshi Takebe, 2 temes). Aquellos que desean mi muerte (música: Brian Tyler. 1 tema). Amigo (cançó: Amigos, amigos, cantada per Salome. Del músical següent: Antoine, el musical (música de Shuarma i Elefantes. Temes: Baobabs; Millones de estrellas; Mi Planeta i Quién ama a una flor (original Madrid cast, 2021). Cançó: La Paula te unes mitges (de la sarsuela La Paula té unes mitges o El maco dels Encants, música d’Enric Morera. Lletra: Lluís Planas de Taverne. Cantat per Núria Feliu. Aquest tema está inclós en la obra L’Emperadriu del Paral·lel en una altra versió).

BUSCAR PER DIA

maig 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

BUSCAR PER MES

Arxius