Skip to content
Menu
El 7è Art de Talia 03/05/2021

EL SETÈ ART DE TALIA – núm. 675 –   data d’emissió:  3-Maig-2021

Atenció: Fins nou avís, el programa començarà a les 19 hores (a causa de les directrius anti-Covid i la regulació del toc de queda).

  • ANIVERSARIS:  Centenari de Simone Signoret. 80 anys de l’estrena del film Ciudadano Kane. 50 anys de l’estrena a Broadway del musical Follies.
  • ESTRENES DE TEATRE: Crítiques de les obres: Akelarre  (Cia.The Feliuettes. Al Teatre Auditori de Ripollet, divendres 7 maig). El bar que se tragó a todos los españoles (de /dir. Alfredo Sanzol. Teatre Lliure – Sala Fabià Puigserver). Galatea (de Josep M. Sagarra. Dir.: Rafel Duran. Teatre Nacional de Catalunya – Sala Petita). Pruna (de/dir: Queralt Riera. Escenari Joan Brossa). Repàs cartellera: Ripollet; Cerdanyola del Vallès i Barcelona.
  • L’HORA DELS ADÉUS: Mort de: Juan José Otegui, Helen McCrory, Olympia Dukakis (intèrprets); Anthony Powell (dissenyador de vestuari); Monte Hellman (director), Arthur Kopit (llibretista teatre) i Anne Douglas (vidua de Kirk Douglas).
  • ESTRENES DE CINEMA: Critiques dels films:  La nube (Just Philippot); Península (Yeon Sang-ho); Polizón (Joe Penna); Chaos Walking (Doug Liman); Inmune (Adam Mason); Godzilla vs. Kong (Adam Wingard); El fotógrafo de Minamata (Andrew Levitas); Una noche en Miami (Regina King); Sound of Metal (Darius Marder); Mama Maria (Jean-Paul Salomé) i Los Estados Unidos contra Billie Holiday (Lee Daniels).
  • TEMES MUSICALS:  De les bandes sonores dels films següents: El ejército de las sombras (música d’Eric Demarsan. 1 tema); Paris, bajos fondos (música de Georges van Parys, 1 tema). Ciudadano Kane (música de Bernard Herrmann. Temes: Prelude: Xanadu; Snow Picture; Theme and Variations (Breakfast Montage) Rosebud and Finale). Hechizo de luna (cançó: That’s amore, música de Harry Warren, lletra de Jack Brooks, cantat per Dean Martin); Chaos Walking (música de Marco Beltrami i Brandon Robert, 1 tema); Godzilla vs. Kong (música de Junkie XL, tema: Godzilla’s Theme); Los Estados Unidos contra Billie Holiday (cancó: All Of Me (de Gerald Marks i Seymour Simons) i Strange Fruit (parcial, de Lewis Allan, totes dues cantades per Andra Day). Dels músicals següents: Follies (música i lletres de Stephen Sondheim. Temes: Prologue: Beautiful Girls; Ah! Paris / Broadway Baby, I’m Still Here; You’re Gonna Love Tomorrow/Love Will See Us Through; Losing My Mind i The Story of Lucy and Jessie (original Broadway cast, 1971). Nine (música i lletres de Maury Yeston. Tema: Nine. Original Broadway cast, 1982). I Gag verbal: Le Telegramme (interpretat per Simone Signoret i Yves Montand).

BUSCAR PER DIA

maig 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

BUSCAR PER MES

Arxius