Skip to content
Menu
Info Setmanal 06/05/2021

Hem començat l’Info Setmanal parlant amb Práxedes Gea, directora de l’Escola Escursell, sobre el programa d’acompanyament digital que s’està fent a una vintena de famílies del centre, amb la col·laboració d’Acollim Ripollet i Acció Solidària i Logística, així com altres iniciatives que s’estan fent al centre. Hem continuat entrevistant a Tais Arxa i Eva Morte, de Mamicria, sobre una acció que duran a terme dissabte per protestar contra la brutícia als carrers, especialment les caques dels gossos. Després ens ha visitat Núria Blasco, Defensora de la Ciutadania de Ripollet, que la setmana passada va presentar al Ple la memòria de l’any 2020, un any marcat per la pandèmia. Hem acabat la primera hora escoltant una entrevista amb Vanessa Romero i Cecília Blánquez, coordinadores de les escoles bressol municipals. A la segona hora hem repassat l’actualitat amb les publicacions ripolletenques i l’actualitat esportiva del municipi. Després hem parlat amb Quim Roqueta, president de Gais Positius, sobre els tests de VIH, sífilis i hepatitis C que ofereix la seva entitat en col·laboració amb l’Ajuntament de Ripollet. Hem acabat el programa entrevistant a Sergi Vera (a la imatge), nou president de la UCR, sobre el projecte Cliccat i les iniciatives que està duent a terme la unió de comerciants ripolletenca.

BUSCAR PER DIA

maig 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

BUSCAR PER MES

Arxius