Skip to content
Menu
Info Setmanal 13/05/2021
A l’Info Setmanal 521, hem tractat el programa del Dia Internacional dels Museus, que se suma al lema de l’ICOM “El futur dels museus: recuperar i reimaginar”, amb el regidor de Patrimoni, Sergio Linares i la tècnica, Elena Vilalta. Seguidament, la primera tinenta d’alcalde, Pilar Castillejo, ens ha desgranat la destinació de 4 milions d’euros a polítiques d’ocupació; ajuts i subvencions i millores a equipaments, via pública i a escoles. La tercera entrevista ha estat amb el representant de Ripollet del Gremi d’Hostaleria i Restauració, Jordi Moya, sobre l’obertura dels bars fins a les 11 de la nit i les perspectives del sector davant la desescalada.
A l’equador del programa hem contactat amb Ripollet al Dia i Revista de Ripollet per conèixer què ens porten aquesta setmana i hem repassat l’actualitat esportiva, a més d’entrevistar a l’entrenador del femení de l’EFB Ripollet, Àlex Garcia.
A la segona hora ens han acompanyat tres alumnes de l’escola Sant Gabriel: Laia Rodríguez, Norah Solís i Sheila Gamo, per presentar el seu treball de recerca de curs, que ha versat sobre els rituals funeraris. També en clau educativa, hem parlat de la celebració del cinquantenari de l’Escola Gassó i Vidal, amb la seva directora, Iolanda Zahonero i hem acomiadat l’informatiu setmanal amb la visita del regidor de Polítiques LGTBI, Fran Sánchez, pel premi al mural reivindicatiu del parc del riu Ripoll.

BUSCAR PER DIA

maig 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

BUSCAR PER MES

Arxius