Skip to content
Menu
Info Setmanal 29/04/2021

L’Info Setmanal ha començat avui parlant sobre la reobertura del Club de la Feina, ara Ripollet Impulsa, al parc dels Mestres, al centre de Ripollet, per donar atenció a les persones en recerca de feina, emprenedors i comerç. Hem seguit parlant amb Iván Miró, autor del llibre “L’economia social i solidària a Catalunya”, que es va presentar la setmana passada a Ripollet. Hem seguit entrevistant a Luis Tirado, portaveu del PSC a Ripollet, sobre les mocions que presenten al Ple d’avui. La primera hora l’hem acabada parlant del Dia Internacional de la Dansa que es celebra avui, amb Rosa Llopis, de Ripollet en Línia. Hem seguit amb el repàs de l’actualitat amb les revistes locals i una entrevista a Gabi López (a la imatge), futbolista del Special Barça. Hem seguit amb una entrevista a dos joves extutelats que formen part d’un projecte de dinamització juvenil, així com amb Sara Roman, coordinadora de Treball i Formació, i Joana Domènech, dinamitzadora cívica. Hem acabat el programa entrevistant a Àngels Leiva sobre l’Espai d’Art que un col·lectiu ciutadà reclama per a Ripollet, seguint l’esperit de Wenceslau Soler.

BUSCAR PER DIA

abril 2021
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

BUSCAR PER MES

Arxius